Ana Sayfa Hafif Ticari Araç Baltacı Turizm, filosunu 5 adet MAN TGE ile güçlendirdi

Baltacı Turizm, filosunu 5 adet MAN TGE ile güçlendirdi

Baltacı Turizm, filosunu 5 adet MAN TGE ile güçlendirdi

Turizm ve servis sektörü için ideal çözüm ortağı olan MAN TGE, kalite, güvenlik ve konfor özellikleri ile firmaların gözdesi olmaya devam ediyor.

Baltacı Turizm, filosunu 5 adet MAN TGE ile güçlendirdi

Baltacı Turizm, filosunu 5 adet MAN TGE ile güçlendirdi

 

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin, 2019 yılında ürün gamına eklediği ve kısa sürede sektörün premium markaları arasındaki yerini alan hafif ticari aracı MAN TGE; sahip olduğu özellikler ve sunduğu avantajlarla sektörde fark yaratmaya devam ediyor. MAN’ın ağır ticari araçlardaki kalite ve güvencesini hafif ticari araçlar segmentine taşıyan MAN TGE, özellikle turizm ve servis sektörüne yönelik sunduğu ideal çözümlerle büyük ilgi görüyor.

İşletim avantajlarının yanı sıra güvenlik, dayanıklılık ve konforu ile firmaların tercihi haline gelen MAN TGE’yi, filosuna katan son firma ise, personel ve öğrenci taşımacılığı sektörünün lider firması Baltacı Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi oldu. 1997 yılında Cemal Baltacı tarafından Ankara’da kurulan Baltacı Turizm, araç filosunu 5 adet 19+1 MAN TGE ile güçlendirdi.

Ankara Akyurt’taki MAN Tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Baltacı Turizm yetkilisi Denizcan Baltacı ile MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş HTA Satış Bölge Satış Koordinatörü Gökhan Bakubala katıldı.

 

“Kaliteli hizmet için en iyilerle çalışmak gerek”

 

Törende sembolik MAN anahtarını alan Denizcan Baltacı, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışları sayesinde kısa Türkiye’deki büyük kurum ve kuruluşların tercih edilen firması haline geldiklerini belirterek, “Firma olarak, kısa sürede çok yol kat ettik. Bugün öğrenci ve personel taşımacılığının yanında aynı zamanda turizm taşımacılığı, uzun dönem filo kiralama, VIP araç kiralama ve transfer hizmetleri de veriyoruz. Bizi, sektörün lider firmaları arasına sokan müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesidir. Kaliteli hizmet için de en iyilerle çalışmak gerekir. MAN TGE’leri tercih etmemizin altında da bu yatıyor. 2021 yılındaki araç yatırımlarımızda da yine MAN TGE olacaktır” dedi.

“Servis taşımacılığında tüm ihtiyaçlara en ideal çözümleri sunuyor”

MAN olarak, Baltacı Turizm ile iş birliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Gökhan Bakubala ise, gelecek yılda da bu iş birliğinin devam etmesi temennisinde bulundu ve şunları söyledi; “MAN TGE, yolcuların güvenlik ve konforları en üst seviyede düşünülerek tasarlanıp, üretildi. Araçlarımız, sahip oldukları donanım özelliklerinin yanında gerek iç dizayn gerekse de koltuk ve diğer ekipman kalitesiyle turizm ve servis taşımacılığında tüm ihtiyaçlara en ideal çözümleri sunuyor. Bu da bizi tercih sebebi yapıyor.”