Ana Sayfa Kamyon - Çekici Çalışkan, tercihini yine Yalçın Dorse’den yana kullandı

Çalışkan, tercihini yine Yalçın Dorse’den yana kullandı

Çalışkan, tercihini yine Yalçın Dorse’den yana kullandı

Yerli ve yabancı ağır nakliyecilerin tercihi olmaya devam eden Yalçın Dorse, son teslimatını Çalışkan Ağır Nakliyat’a yaptı.

Çalışkan, tercihini yine Yalçın Dorse’den yana kullandıÇalışkan, tercihini yine Yalçın Dorse’den yana kullandı

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Yalçın Dorse Pazarlama ve Satış Müdürü Selman Şentürk, “İşbirliğimizin uzun yıllara dayandığı Çalışkan Ağır Nakliyat, bugüne kadar yaptığı lowbed yatırımlarında Yalçın’dan başka hiçbir markaya şans vermedi. Bu durumu lowbedlerimizden ne kadar memnun kaldıklarını en büyük göstergesi olarak kabul ediyoruz” şeklide konuştu. Şentürk, araçla ilgili olarak şu bilgileri paylaştı:

“Kentsel dönüşüm çalışmaları için filosunda çok sayıda makas bulunduran Çalışkan Ağır Nakliyat, bu makinelerin nakli için dar sokaklara rahatça girebileceği bir lowbed talep etti. YALCIN 4DDUZ bu dar sokaklarda rahatça hareket edebilmesi için yükleme platform boyunu 8.5 metre, toplam boyu ise 12 metre olarak tasarlandı. BPW Bergische Achsen marka kullanılan aksların 3. ve 4 olanları kendinden dümenlenir olması, 1. ve 4. aksın kalkar olması, müşterimizin dar sokaklara mükemmel bir dönüş açısı ile girmesini sağlayacak.

Üstelik tüm bu pratik özellikler, çekici kabinden kontrol edilebiliyor. Ağır makinelerinin daha emniyetli sevki için ise 275/70 R 22,5 lastikler kullanıldı. Emniyetin en üst seviyede kalabilmesi için ayrıca platformda boydan boya açılan havuz ve teker havuzu bulunuyor. Bu sayede yük, normalden daha alçak taşınabilecek.”