Ana Sayfa Hafif Ticari Araç Continental kış aylarında da yola çıkana arka çıkmaya devam ediyor

Continental kış aylarında da yola çıkana arka çıkmaya devam ediyor

Continental kış aylarında da yola çıkana arka çıkmaya devam ediyor

Continental, zorlu kış koşullarına uygun olarak tasarlanan lastikleriyle sürücüleri maksimum fren performansı ve güvenlikle buluşturuyor. 

 

Continental kış aylarında da yola çıkana arka çıkmaya devam ediyor

Continental kış aylarında da yola çıkana arka çıkmaya devam ediyor

 

Mevsimine uygun lastik kullanımının hem bireysel hem genel trafik güvenliğinin sağlanması için önemini vurgulayan dünyanın en büyük uluslararası lastik ve orijinal ekipman tedarikçilerinden Continental, yazın yaz kışın ise kış lastiği kullanılmasını öneriyor. Continental, yüksek teknolojiyle geliştirdiği kış lastikleriyle sürücülerin yanında yerini alıyor.

Binek, 4×4 ve SUV lastik grubunda 500 TL’ye varan indirim

Continental, kış ve dört mevsim binek, 4×4 ve SUV lastik grubunda 500 TL’ye varan indirim kampanyasıyla sürücülerin güvenli sürüş deneyimi yaşamalarına imkan sağlıyor. 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında; Continental marka 16 ve 17 inç binek, 4×4 ve SUV grubu lastiklerinde en az 2 adet lastik alımında 200 TL, 4 adet lastik alımında ise 400 TL indirim sunulurken, sürücüler 18 inç ve üzeri binek, 4×4 ve SUV grubunda en az 2 adet lastik alımında 250 TL, 4 adet lastik alımında da 500 TL indirim fırsatını yakalıyor. Sürücüler indirim kampanyalarından yararlanmanın yanı sıra aynı zamanda lastiklerini Bonus’a özel 8 taksit fırsatıyla satın alabiliyorlar.

 

Continental’den üstün performanslı kış lastikleri

Continental mühendisleri tarafından zorlu kış şartlarına özel olarak geliştirilen test şampiyonu kış lastiği WinterContact TS 860, bağımsız kuruluşların yaptığı birçok test sürüşünde üstün performans sergileyerek başarısını ortaya koyuyor.

Dönemsel olarak değiştirilen lastikler ile ilgili Lastik Saklama Hizmeti de veren Continental, konusunda uzman ve donanımlı Continental yetkili satıcılarında uygun koşullarda ve güvenle lastik muhafaza hizmeti de sunuyor. Bu hizmeti veren Continental yetkili satıcıları, lastikleri saklamadan önce gerekli analizleri yaparak bir sonraki kullanım dönemi için tüketicilerini bilgilendiriyor. Daha sonra biri araç sahibinde diğeri ise özel paketlenmiş olan lastiklerin üzerinde kalacak şekilde araç sahiplerine özel lastik saklama etiketleri oluşturuluyor ve bir sonraki dönemde teslim edilmek üzere güvenle saklanıyor. Lastiklerinin durumlarıyla ilgili detaylı bilgiye sahip olan tüketiciler üst seviyede montaj hizmeti de alabiliyorlar.