Ana Sayfa Kamyon - Çekici Crown Depo Çözümleri Kiralama Hizmetleriyle İşletmelerin Yanında

Crown Depo Çözümleri Kiralama Hizmetleriyle İşletmelerin Yanında

Crown Depo Çözümleri Kiralama Hizmetleriyle İşletmelerin Yanında

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü Crown, geniş ürün yelpazesinde yer alan depo çözümleri için satış hizmetinin yanı sıra kiralama opsiyonu da sunuyor.

Crown Depo Çözümleri Kiralama Hizmetleriyle İşletmelerin Yanında

Crown Depo Çözümleri Kiralama Hizmetleriyle İşletmelerin Yanında

 

Bir depoda duyulabilecek her ihtiyaca uygun çözümler sunan Crown, kiralama hizmetiyle müşterilerinin ekipman ihtiyaçlarını kolaylıkla ve ekonomik olarak zorlanmadan karşılayabilmelerini hedefliyor. Geniş ürün yelpazesi ve uzman kadrosuyla depolardaki uygulamalara yönelik çözümler sunan Crown, müşterilerine destek olmayı sürdürüyor. Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın üstlendiği depo çözümleri markası, müşterilerinin çözüm ortağı olma vizyonuyla, endüstriyel malzeme taşımacılığındaki son trendlere de uygun olarak kiralama opsiyonu başladı.

Kiralama opsiyonu her ihtiyaca yönelik depo çözümünü ulaşılır kılıyor

Ürün yelpazesinde akülü forklift, reach truck, dar alan sipariş toplayıcı, istifleyici, transpalet, çekme makineleri gibi her ihtiyaca yönelik çözümleri bulunan Crown, fonksiyondan ve estetikten taviz vermeyen tasarımıyla olduğu kadar dayanıklılığı ile de ilgi topluyor. Crown depo ekipmanları, aynı zamanda düşük bakım ve onarım masrafları, uzun yıllar sorunsuz çalışma ve yüksek verimliliği için de tercih ediliyor.

Crown Depo Çözümleri Uzman Ekibiyle Kiralama Hizmeti Sunuyor

Depoları için kiralık forklift, akülü transpalet, reach truck veya sipariş toplayıcı temin eden işletmeler kiralama hizmetini, en çok dönemsel yoğunluk veya farklı uygulama ihtiyaçları söz konusu olduğunda tercih ediyorlar. Dönemsel veya proje bazlı forklift ve depo ekipmanı kiralaması yapan işletmeler mali kaynaklarını etkili bir şekilde kullanabiliyorlar.

Kiralama hizmetinin diğer bir avantajı ise, ekipmanların bakım takiplerini ve işlemlerini kiralayan firmanın üstlenmesi.İşletmelerin ihtiyaçlarına uygun forklift veya depo ekipmanı kiralamaları büyük önem arz ediyor. Crown Depo Çözümleri’nin, uzman ekibi ve hizmet odaklı yaklaşımıyla, çalışma ve depo koşullarını yerinde analiz ederek müşterilerine ücretsiz etüt hizmeti de veriyor. Böylece ihtiyaca uygun en doğru çözümü sunabiliyor.

Crown’un kiralama hizmetinin müşteri odaklı yaklaşımlarının bir yansıması olduğunu belirten Temsa İş Makinaları Endüstriyel Ürünler Grup Satış Müdürü Bülent Beleda “Crown markamızla, “Depolamanın Çözüm Deposu” mottosuyla depolama alanında geniş ürün yelpazemiz ve teknolojilerimizle çözümler sunuyoruz. Bizim için en önemli konu uygulama gereksinimleri ve müşteri ihtiyacı için en efektif çözümü sunmak. Böylece müşterilerimizle birlikte kazanıyoruz. Kiralama hizmetimiz de yine müşterilerimizin işlerini kolaylaştırmak için sunduğumuz bir opsiyon. Böylece hem dönemsel ekipman ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar hem de maliyetlerini efektif şekilde yönetebiliyorlar,” dedi.