Ana Sayfa Kamyon - Çekici Ford Trucks İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne Büyük Teslimat Yaptı

Ford Trucks İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne Büyük Teslimat Yaptı

 

İBB’nin bir iştiraki olarak kurulan İSTAÇ’ın ihalesini kazanan Ford Trucks İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne Büyük Teslimat Yaptı.

 

 

Ford Trucks İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne Büyük Teslimat Yaptı

 

Ford Trucks, toplam 78 adet Comfort Plus Paketli F-MAX modelini, 21 Ekim Çarşamba günü İstanbul Kemerburgaz’da düzenlenen törenle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir iştiraki olarak kurulan, Türkiye’nin önde gelen çevre yönetim şirketlerinden İSTAÇ’a teslim etti. Atık aktarma aracı olarak kullanılacak olan Comfort Plus Paketli Ford Trucks F-MAX’lerin Hizmete Alım Töreni’nde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Genel Sekteri Can Akın Çağlar’ın yanı sıra, Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan, Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören ile Ford Trucks Kamu, Özel ve 2. El Satış Müdürü Deniz Durmaz katıldı. 5 aylık teslim süresi olsa da 2 ay gibi kısa sürede teslimatı gerçekleştirilen, Ford Otosan’ın Eskişehir İnönü’ndeki fabrikasında üretilen Comfort Plus Paketli Ford Trucks F-MAX’ler sadece çekici hali ile teslim edildi. İSTAÇ kendi sahip olduğu mevcut üstyapısını(dorselerini) kullandı. Ford Trucks, pandeminin etkileri ile geçen 2020 yılının ilk 9 ayında hedeflerin ve beklentilerin üzerinde bir büyüme yakaladı. İç pazarda ödüllü çekici F-MAX ile yeni rekorlar kıran Ford Trucks, bu dönemde de kamu kurumlarına, kamyon ve üstyapı güvencesini bir arada, en hızlı ve güvenilir sunduğu araçlarla kamunun tüm ihtiyaçlarına çözüm sunmaya devam etti.

 

Güçlü ve Verimli Motor

 

Yeni Ford Trucks F-MAX, 500 HP güç ve 2500 Nm tork üreten 12.7L E6D Ecotorq motora sahip. Bu motor ve aerodinamik, aktarma sistemi kalibrasyonu ve teknik özelliklerle birlikte Ford Trucks F-Max, önceki modellere göre yüzde 6 daha az yakıt tüketiyor. Teknik özellikler arasında E-APU teknolojisi, Eco-roll fonksiyonu ve predictive hız kontrolü (Max Cruise) de bulunuyor. Bakım maliyetlerinin yüzde 7’ye varan oranda azaltılması ve 120 bin km bakım aralıkları ile hem düşük işletme maliyeti sağlıyor hem de kullanıcının aracı daha verimli kullanabilmesine imkan sağlanıyor.

 

Ford Trucks F-Max Ekim 2020 Fiyat Listesi

 

F-MAX Mega Kabin 13L /500PS/2500Nm 12 ileri Otomatik Tavsiye Edilen KDV (%18) + ÖTV Dahil Fiyat 981.182 ₺

 

F-MAX (Comfort Plus Paket) Mega Kabin 13L / 500PS / 2500Nm 12 ileri Otomatik Tavsiye Edilen KDV (%18) + ÖTV Dahil Fiyat 1.006.575  ₺

 

F-MAX Midilli Mega Kabin 13L / 500PS / 2500Nm 12 ileri Otomatik Tavsiye Edilen KDV (%18) + ÖTV Dahil Fiyat 1.006.575 ₺

 

F-MAX Midilli (Comfort Plus Paket) Mega Kabin 13L / 500PS / 2500Nm 12 ileri Otomatik Tavsiye Edilen KDV (%18) + ÖTV Dahil Fiyat 1.032.675 ₺