Ana Sayfa Kamyon - Çekici Frigorifik Taşımacılıkta Faaliyet Gösteren 6 firma Volvo FH Tercih Etti

Frigorifik Taşımacılıkta Faaliyet Gösteren 6 firma Volvo FH Tercih Etti

Frigorifik Taşımacılıkta Faaliyet Gösteren 6 firma Volvo FH Tercih Etti

5 Volvo FH460 ve 8 Volvo FH540 olmak üzere toplam 13 adetle Frigorifik Taşımacılıkta Faaliyet Gösteren 6 firma Volvo FH Tercih Etti.

 

 

Frigorifik Taşımacılıkta Faaliyet Gösteren 6 firma Volvo FH Tercih Etti

 

Volvo Trucks, 6 farklı frigorifik taşımacılık şirketine 5 adet Volvo FH460 ve 8 adet Volvo FH540 olmak üzere, toplamda 13 adet Volvo FH serisi teslimatı gerçekleştirdi. Firmaların tercihlerinde Volvo Trucks’ın satış ve satış sonrası hizmetlerinin kalitesi ve sunduğu finansman çözümleri de etkili bir rol oynadı. Filosuna Volvo FH460 ve FH540 ekleyen lojistik firmaları; Öz Müjde Lojistik, Oruç Lojistik, Gümüştrans Uluslararası Nakliye, Seyid Lojistik, Global Ekspres Gıda ve Transa Azad Lojistik, alımlarını gerçekleştirirken VFS Finansman A.Ş. (Volvo Finans) ile finansman desteğinden faydalandı.

 

Volvo FH460 ve Volvo FH540 Özellikleri

 

Frigorifik taşımacılıkta öne çıkan Volvo FH460 modelinde yeni VDS – 4,5 motor yağı ve iç sürtünmeleri azaltan yeni piston yağ segmanı kullanılıyor. Bu özellikleriyle aracın yakıt verimliliği artıyor. I-Shift şanzıman, güçlü VEB+ yardımcı fren sistemi, uyarlanabilir hız sabitleyicisi (ACC), acil frenleme sistemi, önden çarpışma önleyici ikaz sistemi, kör nokta uyarısı, şerit takip desteği ve şerit değiştirme desteği gibi güvenlik donanımları da müşterilerin ihtiyaç duyduğu güvenlik, konfor ve kazanç gibi beklentilerini karşılıyor. Volvo FH serisinin bir diğer öne çıkan modeli Volvo FH540 ise yüksek yakıt tasarrufu ve sürüş güvenliği ile öne çıkıyor. Volvo FH serisinin bu nitelikli çekicisi özel tasarlanmış geniş kabini ve sunduğu fonksiyonlarla kullanıcısına yüksek konfor sunuyor.