Ana Sayfa Sektörel MOTUL’ÜN ÜRÜN VE HİZMET AĞI GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYOR

MOTUL’ÜN ÜRÜN VE HİZMET AĞI GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYOR

Dünyanın lider madeni yağ üreticilerinden Motul, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Motul, sadece geniş ürün gamı ile değil servislerinde sunduğu hizmet çeşitliliği ile de öne çıkıyor.

Geniş ürün gamı 

Geliştirdiği üstün teknolojili madeni yağ serilerinin yanı sıra katkılar, servis kimyasalları ve araç bakım ve temizlik ürünlerini de portföyünde bulunduran Motul, Türkiye’de araç bakım ve onarım sektörüne sunduğu hizmet noktalarını günden güne artırıyor.

 

Motul Hizmet Noktaları 

Aracının yağını Motul güvencesi ile değiştirmek isteyen kullanıcılar için uzman yağ değişim noktaları olan 191 adet GARAGE CONCEPT ve otomatik şanzıman yağ değişiminde uzman 66 MOTUL EVO noktası Türkiye genelinde hizmet sunuyorlar.

Motul GARAGE CONCEPT noktalarında işin uzmanları, her araca uygun, üstün özellikli Motul ürünleri ile yağ değişim ve bakım hizmetleri verirken, MOTUL EVO noktaları otomatik şanzımanlar için tasarlanmış kapsamlı bir ürün ve servis hizmeti sunuyorlar.

Yepyeni Servis Modeli: Motul Performans Servis

Motul’ün 2021’in sonunda hayata geçirdiği yeni servis modeli  MOTUL PERFORMANS SERVIS ise şu anda 11 noktada hizmet veriyor ve sayılarının 2022’de hızla artması planlanıyor. MOTUL PERFORMANS SERVIS noktalarında yer alan Motul Inject 3’ü 1 Arada Temizleme Sistemi; emme filtresi, yakıt filtresi ve dizel partikül filtresi gibi bileşenleri araçtan sökmeye gerek kalmadan verimli bir şekilde sistemi temizlemek için tasarlandı. İçten yanmalı motorlardaki egzoz gazları ve yakıt artıkları enjektörlerin tıkanmasına sebep olurken Motul Inject bu kirliliğin önüne geçiyor.