Ana Sayfa Kamyon - Çekici Renault Trucks 2020 Model Uzun Yol Çekici Yelpazesini Tanıttı

Renault Trucks 2020 Model Uzun Yol Çekici Yelpazesini Tanıttı

Renault Trucks 2020 Model Uzun Yol Çekici Yelpazesini Tanıttı

 

Renault Trucks daha fazla yakıt tasarrufu sağlayan ve sürücü konforuna odaklanan 2020 Model Uzun Yol Çekici Yelpazesini Tanıttı.

 

 

Renault Trucks 2020 Model Uzun Yol Çekici Yelpazesini Tanıttı

 

Tüm koltuk kılıfları, iki sürücü kol dayanağı ve deri direksiyonu kaplamalı olan kabine sahip ara sahip Renault Trucks T, üç kademeli ayarlanabilir direksiyonu standart olarak sunuyor. T serisi araçlarda karbon renkli bir gösterge paneli, alüminyum kulplar ve metal kapı eşikleri bulunuyor. 2020 Renault Trucks T ve T High, ayrıca yeni yüksek kapasiteli saklama bölmelerine (221 litre) sahip. Dış tasarımda ise opsiyonel olarak parlak siyah veya turuncu renklerde özelleştirilebilen radyatör ızgarası ve yan aynalar dikkat çekiyor.

 

Güvenli ve Teknolojik Araç Asistanı

 

Renault Trucks T ve T High, opsiyonel olarak Roadpad+ donanımı ile tercih edilebiliyor. Araç asistanı olarak görev yapan sistem sayesinde sürücüler, müzik dinleyebiliyor, eller serbest şekilde telefonlarını kullanabiliyor, arka ve yan kameraları sayesinde manevralarını gerçekleştirebiliyor. Ayrıca Roadpad+ ile sürücüler, araca özgü bir uydu takip sisteminden navigasyon desteği alabiliyor.

 

Daha az yakıt tüketimi ve CO2 emisyonu

 

Renault Trucks uzun yol çekici yelpazesi, DTI 11 ve DTI 13 Euro 6 Step D motorlar ile donatılıyor. Önceki versiyonlara kıyasla yakıt tüketiminde ve CO2 emisyonlarında yüzde 3 azalma sağlayarak hem yakıt tasarruflu hem de çevre dostu olmaları ile ön plana çıkıyor. Renault Trucks T ve T High’ın 2020 versiyonunda, yüksek verimli yeni bir aks ve daha hafif disk frenleri bulunuyor. Böylece yakıt tüketimi, daha da azaltıyor. Opsiyonel olarak yeni araç ayarları, ek yüzde 3 tasarruf sağlamak üzere etkinleştirilebiliyor. Renault Trucks T ve T High motorları ayrıca  XTL sentetik yakıt ve biyodizel ile uyumlu çalışıyor.