Ana Sayfa Sektörel Renault Trucks, 4 Yaş ve Üzerindeki Araçları Gençleştirmeye Çağırıyor

Renault Trucks, 4 Yaş ve Üzerindeki Araçları Gençleştirmeye Çağırıyor

Renault Trucks, 4 yaş ve üstündeki araçları için özel bir kampanya düzenliyor. 30 Nisan 2022’ye kadar devam edecek kampanya kapsamında yüzde 30’a varan servis hizmeti avantajları sunuluyor.

Renault Trucks, yeni yaş kampanyası kapsamında 4 yaş ve üstü araçları için yetkili servislerinde yapılacak işlemlerde yüzde 30’a varan servis indirimi sağlıyor. Türkiye genelindeki tüm Renault Trucks yetkili servislerinde geçerli olan kampanya, uzun yol, yurtiçi nakliye, şehir içi dağıtım, inşaat gibi pek çok uygulamada kullanılan bütün araç modellerini kapsıyor.

Dört yaşındaki araçlarda belirlenen kampanya indirimi yüzde 20, beş yaşındaki araçlarda yüzde 25, altı yaş ve üzeri araçlarda ise belirlenen kampanya indirimi maksimum yüzde 30’dur.

Renault Trucks Türkiye Bayi Ağı Geliştirme ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Özgür Fırat, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada; “Renault Trucks olarak müşterilerimizin sorunsuz ve kesintisiz operasyonlarına devam etmesi, kârlılıklarını arttırmaları ve araçlarının yüksek 2.el değerlerini korumaları için satış sonrası hizmetlerimizde beklentileri karşılayan ve hatta aşan çözümler sunmak üzere çok sıkı çalışıyoruz.

Ticari araçlar sektöründe yatırım kararlarında satış sonrası hizmetler büyük önem taşıyor. Bu nedenle Türkiye’de gerek gelişen yetkili servis ağımız gerekse hizmetlerimiz ile müşterilerimizi destekliyoruz. Renault Trucks kullanıcılarının yetkili servislerden hizmet alma penetrasyonu her geçen gün artıyor. Bunun devamlılığını sağlamak ve müşterilerimizi yetkili servis tercihine teşvik etmek üzere özel kampanyalar düzenliyoruz. Yaş Kampanya’mız da genellikle kullanıcılarımızın çok tercih ettiği bir uygulama oluyor” diye belirtti.