Ana Sayfa Kamyon - Çekici Tedarik zincirinin yıldızları ödüllerine kavuşuyor

Tedarik zincirinin yıldızları ödüllerine kavuşuyor

Slimstock ve Lojistik Derneği (LODER) ortaklığı ile bu yıl altıncısı düzenlenecek olan “Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” 2 Aralık 2020 günü ödüllerine kavuşacak

Tedarik zincirinin yıldızları ödüllerine kavuşuyor

Tedarik zincirinin yıldızları ödüllerine kavuşuyor

 

Pandemi dolayısıyla ilk kez online olarak düzenlenecek olan ödül törenine Türkiye ekonomisine yön veren büyük firmaların kurucuları ve üst düzey yöneticiler katılacak. Ödül töreni online platformda 14.00’da başlayacak.

Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Kıvanç Zaimler konuşmacı olarak yer alacak

Liderlik ve Sürdürülebilirlik üzerine konuşma yapacak olan Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Kıvanç Zaimler tecrübe ve bilgi birikimini iş dünyasının önemli isimleri ile paylaşacak.

Profesyoneller projeleriyle 4 dalda yarışacaklar

’’En Sürdürülebilir / Dirençli, En Teknolojik, En Yenilikçi ve En Etkin / Etkili olmak üzere 4 farklı dalda kazanan projeler 2 Aralık günü sunumlarını katılımcılara gerçekleştirecekler.

Ödül törenine herkes davetli

Etkinliğe katılmak isteyen tün Tedarik Zinciri profesyonelleri Slimstock’un sosyal medya hesaplarını ve SCP Club web sitesini takip ederek başvuru formlarını doldurarak, kendilerine iletilecek link üzerinden etkinliğe katılabilirler.

Tedarik Zincirinin önemini vurgulamaya devam edeceğiz

Pandemiye rağmen bu yıl da ödül törenini aynı heyecanla gerçekleştireceklerini söyleyen organizasyonun ev sahibi Slimstock Türkiye Genel Müdürü Songül Sezer sözlerine şöyle devam etti: “2014 yılından beri düzenlemekte olduğumuz ödül töreni için Tedarik Zincirinin Oscar’ı diyebiliriz. Bu yola ilk çıktığımızda amacımız Türkiye’de Tedarik Zinciri kavramını yaygınlaştırmaktı. Geçen altı seneye baktığımızda ise her geçen sene artan talepler doğrultusunda amacımıza ulaştığımızı görüyoruz. Sadece ülkemiz değil tüm dünya maalesef çok zor zamanlardan geçiyor. Her sene keyifle, yüz yüze gerçekleştirdiğimiz ödül törenimizi gönül isterdi ki aynı şartlarda gerçekleştirelim ama pandemi sürecinde kimsenin sağlığını riske atamazdık. Bu sebeple yine aynı heyecanla ödül törenimizi online platformda gerçekleştirip, Tedarik Zinciri profesyonellerini bir araya getireceğiz. Her yıl bu uygulamayı sürdürerek Tedarik Zincirinin önemini vurgulamaya devam edeceğiz’’ dedi.