Ana Sayfa Hafif Ticari Araç Yeni Renault Kangoo Yeni Tasarımı Ortaya Çıktı

Yeni Renault Kangoo Yeni Tasarımı Ortaya Çıktı

Yeni Renault Kangoo Yeni Tasarımı Ortaya Çıktı

 

Ön kısmı tamamen yeniden tasarlanan ve yeni görünümüyle dikkatleri üzerine çeken Yeni Renault Kangoo Yeni Tasarımı Ortaya Çıktı.

 

 

Yeni Renault Kangoo Yeni Tasarımı Ortaya Çıktı

 

1997’de piyasaya sürüldüğünden bu yana 4 milyondan adetten fazla araç satmış olan Renault, Kangoo tamamen yenilendi. Renault, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için, her biri hem hafif ticari araç hem de binek otomobili versiyonlarında mevcut olan yeni Kangoo ve yeni Express’i tanıttı. Yandan yüklemeyi kolaylaştırmak için Yeni Kangoo Van’da Kolay Yandan Erişim yeniliği sunulacak. 1,416 mm (önceki versiyonunun iki katı boyutunda) ile piyasadaki en geniş yandan erişimi sunacak olan tamamen yeni Kangoo Van ve Kangoo, elektrikli bir versiyonla da sunulacak.

 

 

Yeni Kangoo Van, daha kaslı bir dış tasarımıyla kavuşmuş. Ön kısım, ızgara ve ön tampon arasında bir krom çizgi ile tamamen yeniden tasarlanmış. Yontulmuş yan taraflara ve belirgin omuzlara sahip Yeni Kangoo Van, kaplamaları ve krom ekleri ile dikkat çekiyor. Çok sayıda saklama alanına sahip olan yeni iç mekanda, yatay gösterge paneli, yeni, tamamen yeniden tasarlanmış koltuklar, Renault EASY LINK multimedya sistemi yer alıyor. bölmeli araçlarda mükemmel arka görüş sağlayan Kalıcı Dikiz aynası ile birlikte Römork Dönüş Yardımı, Fren Denge Kontrolü ve AEBS Gelişmiş Acil Durum Aktif Frenleme sistemine de sahip olan yeni Renault Kangoo Van, iki farklı uzunlukta sunulacak ve manuel ve otomatik şanzımanlı, dizel, benzinli ve elektrikli versiyonlarda sunulacak. Kullanışlı hacmi, standart versiyonda 3,3 ila 3,9 m³, uzun versiyonda 4,2 ila 4,9 m³ arasında değişiyor.

 

 

Renault’nun Fransa’daki Maubeuge fabrikasında üretilecek olan yeni Renault Kangoo, 2021 yılının bahar aylarına doğru piyasaya sunulacak.