Connect with us

Sektörel

Petrol Ofisi Grubu, yatırımlarını hızlandırdı

Petrol Ofisi Grup CEO’su Mehmet Abbasoğlu:”Depolama ve altyapı alanındaki yatırımlarımızı Akdeniz bölgesinde yoğunlaştırıyoruz. İstasyon, fabrika ve terminallerimizin arazilerine güneş panelleri kuruyoruz” dedi.

Petrol Ofisi Grup CEO’su Mehmet Abbasoğlu, kurumu bir grup şirketine dönüştürdüklerini belirterek, “Bir akaryakıt dağıtım şirketi olmanın ötesinde enerji altyapı grubu haline geliyoruz. Altyapı ve insana dokunan her türlü yatırım, bizim için değerlendirilmesi gereken birer fırsat. Bu yatırımları hayata geçirirken ülkemizin yerel ve uluslararası enerji stratejisiyle eş güdümlü hareket ediyoruz.” dedi.

Abbasoğlu, 5 kıtada 37 ülkeye ihracat yapan Petrol Ofisi Grubu’nun yatırım planlarını, sürdürülebilirlik alanındaki faaliyetlerini ve Kahramanmaraş merkezli depremlerdeki çalışmalarını değerlendirdi.

Akaryakıt ve madeni yağ pazarlarındaki geleneksel liderliklerini güçlendirmek için yatırımlarına devam ettiklerini kaydeden Abbasoğlu her yıl istasyon, terminal, depolama tesisleri ve taşımacılık araçlarına yönelik de düzenli olarak en az 1 milyar liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Abbasoğlu, “Rutin yatırımlarımız dışında, bu yıl ciddi bir yeni yatırım atılımına geçiyoruz. İlk olarak sürdürülebilirlik adına biyodizel yatırımı girişimimiz mevcut. Mevzuat gereği katkı olarak satılan her akaryakıt ürününe biyodizel çevresel ürünü eklenmek durumunda. Biz de bu katkıyı kendimiz üreterek ekliyoruz.” diye konuştu.

Petrol Ofisi Grubu olarak kendi ekosistemlerinde katma değerli girişimler yaratmaya odaklandıklarına dikkat çeken Abbasoğlu, “Grubumuzun BDDK’dan tam lisanslı ‘Credin’ adında bir bireysel kredi finansmanı şirketi var. Bu, kredi süreçlerini tamamıyla yeni baştan yazan, müşteri için süreci dijitalleştirerek kolaylaştıran bir iştirakimiz. Bu alana yatırımlarımız devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Abbasoğlu, Petrol Ofisi Grubu’nun kendi içinde bir fintech şirketi kurma hedefine de değinerek, “Bu sene finansal ödeme araçlarını bünyemizdeki ödeme sistemlerine entegre eden bir fintech girişimimiz hayata geçecek. Biliyorsunuz, Petrol Ofisi Grubu Türkiye’nin en büyük şirketlerinden biri. Geçen yıl ciro üzerinden nakit akışı 200 milyar lirayı aştı. Bu yalnızca Türkiye için değil, tüm dünya ölçeğinde de önemli bir miktar. Bu denli büyük bir nakit akışına sahip bir grubun bir fintech şirketi de olmalı.” dedi

“Akdeniz Bölgesi’ndeki altyapı yatırımlarımız hızlanıyor”

Abbasoğlu, Doğu Akdeniz’deki doğal gazın Türkiye üzerinden son müşteriye ulaştırılması ve bu konudaki yatırımlarının en önemli öncelikleri arasında yer aldığına dikkati çekerek, “Özellikle depolama tarafında yatırımlarımızı bu bölgeye yönlendiriyoruz. Bölgenin büyüme potansiyelinin çok daha fazla olacağını düşünüyoruz. Bu sadece Doğu Akdeniz gazıyla ilgili değil; bölge bir çekim merkezi haline gelmiş durumda. İklim, toprak, sistem, tüm koşullar uygun. Dolayısıyla Akdeniz ve Doğu Akdeniz Bölgesi’ndeki altyapı yatırımlarımıza hızlanarak devam ediyoruz.” diye konuştu.

Petrol Ofisi Grubu’nun en önemli yatırımlarından birinin de Derince’deki madeni yağ üretimi ve depolama tesisi olduğunu ifade eden Abbasoğlu, “Madeni yağ, ülkemizin önemli ihracat kalemlerinden biri. Biz de kendi geliştirdiğimiz ürünleri 5 kıtada 37 ülkeye ihraç ediyoruz. Kalite açısından çok kabul görüyor. Mevcut konjonktürde, kimsenin hiçbir ülkeye yatırım yapmadığı ortamda bile, biz bundan iki yıl önce ABD merkezli Chevron ile esas ürünü olan Texaco markalı madeni yağlarının ABD dışında ilk defa Türkiye’de üretimi konusunda anlaştık. Bu ürünler Türkiye’de, ABD’deki standartlarda Petrol Ofisi Grubu tesislerinde üretiliyor.” bilgisini paylaştı.

Abbasoğlu, Togg’un teslimatlarının başlamasıyla elektrikli araçların günlük hayatın önemli bir parçası haline geleceğini kaydederek, “Yatırım bütçemizin önemli kalemlerinden birini de elektrikli şarj noktaları oluşturuyor. Sektörde ilk olarak e-POwer markamızla bu girişimi başlatmıştık. Elektrikli şarj noktaları konusunda düzenleyici kurum olan EPDK’nin lisansını aldık. Ancak biz bununla yetinmeyeceğiz. Zira bizim aldığımız lisans aynı zamanda kendi tükettiğimiz enerjiyi üretme ve kalan kısmı da belirli müşterilerimize satabilme imkânı da sağlıyor. Şu anda mülkiyetimizde bulunan tüm istasyonlarımızda, madeni yağ fabrikasının çatısında, terminallerimizin arazisinde güneş panelleri kurma aşamasındayız.” ifadelerini kullandı.

– Deprem bölgesine yardımlar devam ediyor

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde şirket olarak ilgili prosedürlerin hazır olmasının faydasını gördüklerini belirten Abbasoğlu, “Depremden yaklaşık 15 dakika sonra İskenderun, Dörtyol, Adana, Mersin, Diyarbakır, Batman yerleşkelerimiz, terminallerimiz ve depolama tesislerimizde herhangi bir güvenlik sorununa yol açabilecek bir durumun söz konusu olup olmadığının kontrollerini yaptık. Aslında yıllardır sağlık, emniyet ve çevre alanlarına yaptığımız yatırımların semeresini bir günde aldık.” değerlendirmesinde bulundu.

Abbasoğlu, tüm bu kontroller yapıldıktan sonra, ilk iş olarak İskenderun Terminali’ne depolarındaki konteynerleri kurarak çalışanlar ve ailelerini buraya toplama kararı aldıklarını söyledi.

Çalışanların endişelerinin giderilmesiyle 3 vardiya, 24 saat dolum yapmaya devam ettiklerini ifade eden Abbasoğlu, “Depolarımız dolu, tankerlerimiz hazırdı. Yollar ve viyadükler hasar gördüğü için akaryakıtı ilk başta istasyonlara ulaştırmakta güçlük çektik. Ancak bu güçlüğü de ilgili bakanlıklarımız ve düzenleyici kurumlarımızla entegre bir şekilde çalışarak aştık. Sektörde bir ilki gerçekleştirerek tüm marketlerimizi birer ihtiyaç noktası olarak vatandaşlarımıza açtık.” dedi.

Abbasoğlu, yine sektörde bir ilk olarak, Devlet Malzeme Ofisi ile entegre bir şekilde çalışıldığını, AFAD araç plakalarının otomasyon sistemine tanımlanarak akaryakıt desteğinde bulunulduğunu kaydederek, “5 milyon litrelik akaryakıtı, afet bölgesindeki 10 ilimizde yer alan istasyonlarımızdan kademeli olarak AFAD’ın bilabedel kullanımına sunduk.” bilgisini paylaştı.

Hava, kara ve deniz taşımacılığındaki tüm operasyonlarını afet bölgesine kesintisiz hizmet edecek şekilde yapılandırdıklarına değinen Abbasoğlu, “İskenderun ve Diyarbakır terminallerine ek olarak Kırıkkale ve Trabzon terminallerini de bölgeye sevkiyat yapacak şekilde organize ettik. Mersin ve İskenderun terminallerimiz 7/24, Diyarbakır terminalimiz ise saat 24.00’e kadar faaliyet gösteriyor.” ifadelerini kullandı.

Abbasoğlu, bugüne kadar afet bölgesine yaklaşık 3 bin tankerle 65 milyon litreden fazla yakıt ikmali gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek, “Bölgedeki yardım uçakları trafiğinin sorunsuz ilerlemesi için toplam 840 yardım uçağına 7 milyon litre yakıt ikmali yaptık. Denizcilik operasyonumuz aracılığıyla TPAO’nun Mukavemet gemisi, Lider Asya 1, Adnan Menderes gemilerine yakıt ikmali sağladık. TPAO için Mersin açığında bir barçımızı dolu olarak bekletiyoruz.” diye konuştu.

– Deprem, sorunsuz akaryakıt ikmali ve kesintisiz iletişim yatırımlarını hızlandırdı

Abbasoğlu, “Petrol Ofisi Grubu olarak yaşanan bu depremlerden alnımızın akıyla çıktığımızı düşünsek de içselleştirmemiz gereken birçok çıkarımlar da oldu. Özellikle İstanbul ve Marmara Bölgesi özelinde, yatırım planımızı bu doğrultuda değiştirdik. Söz konusu depremlerde depolarınızda sadece konteynerlerin olmasının yetmediğini, altyapısının da hazırlanmış olması gerektiğini öğrendik. Örneğin bu doğrultuda, Derince Terminali’mizde 80 konteyner için hazırlığımızı yapmaya başladık.” dedi.

Olası bir depremde depolardaki akaryakıtın tüketiciye ulaştırılmasının önemine dikkati çeken Abbasoğlu, şunları kaydetti:

“Bunun için en önemli katkılarımızdan biri de sektör lideri olan denizcilik iştirakimiz. Barç yatırımlarımızı artırdık. Yani ufak mavna filomuzla deniz yolunu kullanarak ikmali gerçekleştireceğiz. İletişim sorunlarını bertaraf etmek için kendi altyapımıza paralel terminallerimiz arasında bir fiber iletişim ağı yatırımı düşünüyoruz. Ayrıca, daha mobil, akaryakıtı kara yoluyla kolaylıkla ulaştırabilecek ufak çaplı araçlara bakıyoruz. Bizim kullanmadığımız, devletin veya belediyelerin mülkiyetinde olan, atıl durumdaki boru hatları var. Bunların sağlamlaştırılması, yeniden aktif hale getirilmesi için proje grupları oluşturuldu. Tüm bunları ivedilikle gerçekleştirmemiz gereken birer yatırım olarak görüyoruz.”

Tıkla Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sektörel

TürkTraktör Bursa Tarım Fuarı’nda Çiftçilerle Buluşmaya Hazırlanıyor  

Türkiye otomotiv sektörünün faaliyetteki en köklü üreticisi TürkTraktör, 14–17 Ekim 2026 tarihlerinde Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Bursa Tarım Fuarı’nda çiftçilerle buluşacak. Fuarda yeni New Holland T5.75 ve Case IH Farmall 75 serisi traktörleri öne çıkaracak olan TürkTraktör, geniş traktör ve tarımsal ekipman yelpazesinin yanı sıra hassas tarım teknolojilerini, dijital tarım çözümlerini ve satış sonrası hizmetlerini ziyaretçilerle buluşturacak.

TürkTraktör Şirket Lideri Matthieu Séjourné, Bursa Tarım Fuarı’nın çiftçilerin ihtiyaçlarını doğrudan dinlemek ve üretimde verimliliği destekleyen çözümleri paylaşmak açısından önemli bir buluşma noktası olduğunu belirtti. Séjourné, “Çiftçilerimizin farklı üretim koşullarındaki ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için ürünlerimizi ve hizmetlerimizi geliştirmeye, güçlü bayi ve servis ağımızla da yanlarında olmaya devam ediyoruz. Bursa Tarım Fuarı’nda New Holland ve Case IH markalarımızın traktörleriyle birlikte toprak işlemeden ekime, hasattan balyalamaya uzanan ekipmanlarımızı üreticilerimizle buluşturacağız. Ürünlerimizin yanında çiftçilerimizin kaynaklarını daha etkin kullanmalarını sağlayan hassas tarım teknolojilerimizi, dijital karar desteği sunan Tarlam Cepte uygulamamızı ve iş sürekliliğini destekleyen satış sonrası hizmetlerimizi de paylaşacağız. Bu vesileyle, 15 Ekim Kadın Çiftçiler Günü’nü kutluyor, tarımsal üretime emekleriyle değer katan tüm kadın çiftçilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm üreticilerimizi çözümlerimizi yakından incelemek ve uzman ekiplerimizden bilgi almak üzere Bursa Tarım Fuarı’ndaki standımıza bekliyoruz” dedi.

Tarımsal Üretimin Farklı İhtiyaçlarına Yönelik Çözümler

TürkTraktör’ün fuarda öne çıkaracağı ürünler arasında yeni New Holland 4 silindirli 75 HP T5.75 Bluemaster ve T5.75S modelleri ile T4F bahçe traktörü serisi ve New Holland Büyük Balya Makinesi yer alacak. Case IH markası ise Farmall X serisine eklenen Farmall 75X modeli, Farmall M serisine eklenen Farmall 75M modeli ve JXE serisindeki yeni Splitter şanzıman seçeneğiyle fuarda çiftçilerle buluşacak. New Holland ve Case IH ürün gamındaki yeni model, şanzıman ve donanım seçenekleri de çiftçilerin farklı çalışma koşullarına yönelik alternatiflerini artıracak.

Ziyaretçiler, traktörler ve tarımsal ekipmanlarla birlikte akıllı yönlendirme, filo ve araç takibi, otomatik dümenleme, akıllı sulama ve değişken oranlı gübreleme çözümleri hakkında bilgi alabilecek. Bu teknolojiler; yakıt, tohum, gübre ve su gibi tarımsal girdilerin daha etkin kullanılmasına katkı sağlıyor.

Tarlam Cepte 200 Bin Kullanıcıya Ulaştı

TürkTraktör’ün çiftçilere dijital karar desteği sunmak amacıyla geliştirdiği Tarlam Cepte, 200 bin kullanıcıya ulaştı. Uygulamada yer alan yapay zekâ destekli tarımsal sohbet robotu TrakBot; hava durumu, gübreleme ve sulama önerileri, güncel kampanyalar, uydu görüntüleri ve bitki sağlığı analizleri gibi konularda çiftçilere 7/24 destek sunuyor. Kullanıcılar, uygulama üzerinden en yakın bayi ve servis noktalarına da ulaşabiliyor.

Satış Sonrası Hizmetlerle Çiftçilerin Yanında

TürkTraktör, Uzatılmış Garanti ve TürkTraktör Seninle Hizmet Paketi ile çiftçilerin bakım süreçlerini planlamalarına ve işletme maliyetlerini daha etkin yönetmelerine destek oluyor. Fuar boyunca ziyaretçiler, bu hizmetlerin kapsamı ve avantajları hakkında uzman ekiplerden bilgi alabilecek.

TürkTraktör ayrıca Bursa Tarım Fuarı kapsamında traktör, tarımsal ekipman ve satış sonrası hizmetlerde çeşitli kampanyalar sunacak. Ziyaretçiler, kendilerine uygun ürünler ve kampanya koşulları hakkında fuardaki uzman ekiplerden ve yetkili bayilerden bilgi edinebilecek.

Continue Reading

Sektörel

Shell Madeni Yağlar, Euromaster Türkiye’nin Motor Yağı Tedarikçisi Oldu

Madeni yağlar sektöründe küresel liderliğini 19 yıldır aralıksız şekilde sürdüren Shell, Michelin Grubu’nun lastik ve araç bakım servis ağı Euromaster ile önemli bir iş birliğine imza atarak Türkiye’de Euromaster’ın motor yağı tedarikçisi oldu.

Shell & Turcas, Michelin Grubu’nun lastik ve araç bakım servis ağı Euromaster ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle, ileri teknoloji ürünlerle geliştirdiği motor yağlarını Türkiye pazarında güçlü bir servis ağıyla buluşturuyor. Anlaşma kapsamında Shell & Turcas Euromaster’ın Türkiye operasyonlarında motor yağı tedarikçisi olarak konumlanırken, araç sahiplerine global standartlarda bakım çözümleri sunmayı hedefliyor.

Anlaşma doğrultusunda, Türkiye genelinde 51 ilde faaliyet gösteren 176 Euromaster servis noktasında motor yağı değişimlerinde Shell Helix motor yağları kullanılacak. Euromaster servis noktalarında sunulan motor yağı değişim hizmetleri, tüm işçilik ve yedek parçalar için bir yıl garanti kapsamında gerçekleştirilerek araç sahiplerine yüksek güvence sağlanacak.

Shell, madeni yağlar sektöründe Kline + Company raporlarına göre 19 yıldır aralıksız şekilde dünyanın lider tedarikçisi konumunu koruyor. Bu küresel liderlik; ileri teknolojiyle geliştirilen ürün portföyü, yüksek kalite standartları ve Türkiye’deki yerel üretim gücüyle desteklenirken, Euromaster iş birliğiyle birlikte bu uzmanlığın daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştırılması amaçlanıyor.

Avrupa’daki Güçlü İş Birliği Türkiye’ye Taşındı

Shell ve Euromaster arasındaki iş birliği, 20 yılı aşkın süredir Fransa, İtalya, İspanya, Almanya, Portekiz, Çekya, Finlandiya ve Romanya başta olmak üzere pek çok Avrupa ülkesinde başarıyla sürdürülüyor. Euromaster pazarında devam eden bu güçlü ortaklık, Türkiye’yi de bünyesine katarak yeni bir boyut kazandı. Bu iş birliği, Shell’in küresel uzmanlığını ve kalite standartlarını Euromaster’ın yaygın servis ağıyla buluşturacak.

İş birliğine ilişkin değerlendirmede bulunan Shell & Turcas Madeni Yağlar Türkiye Kurumsal Satışlar Direktörü Can Ayvalıoğlu şunları söyledi:

“Euromaster ile Avrupa’da uzun yıllardır devam eden güçlü iş birliğimizi, Türkiye’yi dahil ederek bir adım daha ileriye taşımaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu iş birliği, Shell Madeni Yağlar’ın küresel liderliğini ve kalite anlayışını, Euromaster’ın Türkiye genelindeki yaygın ve güçlü servis ağıyla buluşturması açısından büyük önem taşıyor.

Shell Madeni Yağlar olarak, 19 yıldır aralıksız şekilde sürdürdüğümüz küresel liderliğimizi, üstün performanslı ürünlerimizi güvenilir iş ortaklarımız aracılığıyla son kullanıcılarla buluşturarak pekiştiriyoruz. Bu iş birliği sayesinde, Türkiye genelinde araç sahiplerine global standartlarda, yüksek performanslı ve güvenilir bakım çözümleri sunmaya devam edeceğiz.”

“Sektörü güvenilir markalarla buluşturmaya devam ediyoruz”

Euromaster Türkiye Genel Müdürü Serhat Sezginsoy ise iş birliğine ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede şu açıklamada bulundu:

“Euromaster olarak araç sahiplerini sektörün güvenilir markalarıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Shell ile Avrupa’da uzun yıllardır başarıyla devam eden iş birliğimizin Türkiye’de de hayata geçirilmiş olmasından memnuniyet duyuyoruz. Euromaster olarak, bugün Türkiye genelinde 176 servis noktamızda, güçlü iş birliklerimizle araç sahiplerine güvenilir ve performans odaklı bakım çözümleri sunmaya devam ediyoruz. Hedefimiz doğrultusunda bu iş birliklerini uzun vadeli bir perspektifle geliştirerek; araç sahiplerine sunduğumuz güvenilir hizmet deneyimini daha da ileri taşımayı sürdüreceğiz.”

OEM Onaylı Ürünlerle Yüksek Performanslı, Sürdürülebilir Çözümler

Euromaster servis noktalarında kullanılan Shell motor yağları, Orijinal Ekipman Üreticileri (OEM) tarafından resmi olarak onaylanmış geniş ürün portföyü sayesinde araçların garanti koşullarını korurken, yüksek performans ve uzun ömürlü motor koruması sunuyor. Shell; sentetik, yarı sentetik ve mineral bazlı formülasyonlarıyla binek araçlardan ağır hizmet araçlarına, motosikletlerden endüstriyel uygulamalara kadar geniş bir yelpazede, farklı sürüş koşullarına uygun çözümler sağlıyor.

Shell’in güçlü lojistik altyapısı sayesinde Euromaster servis noktaları, motor yağlarını doğrudan atölyelerine veya bölgesel platformlara hızlı ve düzenli şekilde temin edebiliyor. Teknik destek, saha eğitimleri, pazarlama ve promosyon planlamalarıyla desteklenen bu iş birliği; Euromaster’ın Türkiye genelindeki servis ağında operasyonel verimliliği artırırken, hizmet kalitesinin her noktada aynı standartta sunulmasına katkı sağlıyor.

Shell motor yağları, doğalgaz bazlı GTL teknolojisi ve patentli PurePlus teknolojisi ile üretilen yüksek saflıkta baz yağlar içeriyor. Bu ileri teknoloji sayesinde motor daha temiz çalışıyor, aşınma azalıyor, yakıt verimliliği artıyor ve motor ömrü uzuyor. Shell’in çevre dostu ürün gamı ve enerji çözümleri, Euromaster atölyelerinde daha sürdürülebilir, verimli ve teknolojik bakım uygulamalarının geliştirilmesine katkı sağlıyor.

Shell Madeni Yağlar’ın Türkiye’de Euromaster’ın motor yağı tedarikçisi olmasıyla birlikte, araç sahipleri global standartlarda, güvenilir ve yüksek performanslı bakım çözümlerine daha geniş bir erişim imkânı elde edecek.

Continue Reading

Sektörel

TürkTraktör Üretimde Yeni Kilometre Taşlarını Geride Bıraktı

Türkiye otomotiv sektörünün faaliyetteki en köklü üreticisi TürkTraktör, üretimdeki başarılarına yenilerini ekledi. İki bininci yerli üretim kazıcı yükleyiciyi banttan indiren TürkTraktör, 500.000’inci ponte, 700.000’inci motor ve 1.250.000’inci şanzıman üretimiyle de önemli kilometre taşlarını geride bıraktı. TürkTraktör, 2025 yılında gerçekleşen üretim başarılarını, üst düzey yöneticiler ve çalışanların katılımıyla Ankara Fabrikası’nda kutladı.

Törende konuşan TürkTraktör Şirket Lideri Matthieu Séjourné, TürkTraktör’ün ilk günkü heyecanla Türkiye için değer yaratmaya devam ettiğini belirterek, şirketin başarılarla dolu 70 yılı aşan tarihinde pek çok rekora imza attığını vurguladı. Bir fabrikanın en gurur dolu anlarından birinin hiç şüphesiz üretim rakamlarında kırılan rekorlar ve banttan indirilen ürün sayısında ve çeşitliliğinde aşılan yeni eşikler olduğunu söyleyen Séjourné, “Geçtiğimiz yıllarda 1 milyonuncu traktör ve 10 bininci kabin üretimi gibi çok önemli eşikleri aştıktan sonra gelişen üretim kapasitemiz ve çeşitliliğimiz sayesinde şimdi de iş makineleri tarafında iki bininci yerli kazıcı yükleyici banttan indirmenin haklı sevincini yaşıyoruz. Bununla birlikte fabrikalarımızda 500 bininci ponte, 700 bininci motor ve 1 milyon 250 bininci şanzıman üretimini de başarıyla tamamlayarak ülkemizin üretim gücüne katkı sağladığımız için çok mutluyuz” dedi.

İş makineleri alanında 2020 yılından bu yana yerli üretim gerçekleştirdiklerini ve 5 yıl gibi kısa bir süre içerisinde çok büyük bir ivme ile büyümeye devam ettiklerini belirten Séjourné “İş makineleri üretiminde ilk bin adede 3 yılda ulaşmıştık. İkinci bin adedi üretmemiz ise 2 yıl aldı. Bu alandaki yetkinliğimiz ve tecrübemiz arttıkça istikrarlı ilerleyişimiz de devam ediyor. Yerli üretim gücümüz ile hem ülke ekonomisine değer katıyor hem de sunduğumuz ileri teknoloji ve yüksek performans ürünleriyle tarım ve inşaat sektörlerini şekillendiriyoruz. Çalışanlarımız ve hissedarlarımızla birlikte aynı azim ve kararlılıkla üretmeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum.” dedi.

Continue Reading

En Çok Okunanlar

Copyright © 2020 Ticari Araç Haberleri markası tescilli bir markadır.