Ana Sayfa Lojistik Helmet, Qiro Ve Lojistik Sektörüne Farklı Çözümler Sunacak

Helmet, Qiro Ve Lojistik Sektörüne Farklı Çözümler Sunacak

Lojistik sektörüne yönelik yazılım destekli bir iş modeli gerçekleştiren firma, Qiro ile lojistik sektörünün faaliyetlerinden doğan sigorta potansiyelini, en kapsamlı, en hızlı çözümleri müşteriye sunabiliyor.

Yurt dışında reasürans ve sigorta piyasalarını yakından takip ederek, güncel gelişmeleri müşterilerine sunan Helmet Sigorta ve Reasürans A.Ş, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’da ofisleriyle müşterilerine katma değer oluşturmayı hedefliyor. Lojistik sektörüne yönelik yazılım destekli bir iş modeli gerçekleştiren firma, Qiro ile lojistik sektörünün faaliyetlerinden doğan sigorta potansiyelini, en kapsamlı, en hızlı çözümleri müşteriye sunabiliyor.

Helmet Sigorta ve Reasürans Brokerlik A.Ş. Genel Müdürü Galip A. Gökakın

Sektörlere kattıkları değerleri değerlendiren Helmet Sigorta ve Reasürans Brokerlik A.Ş. Genel Müdürü Galip A. Gökakın, “Sektörümüze yüksek teknolojiyi kullanarak, zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyoruz. Kendimize ait yazılımlar haricinde, dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bu bağlamda, yüksek teknoloji platformu üzerinden çeşitli mühendislik faaliyetleri ve buna bağlı sigorta çözümleri üretiyoruz. Ayrıca, müşterilerimizin iş süreçlerini yakından takip ederek, alternatif çözüm yöntemleri ve iş modelleri geliştiriyoruz.” dedi.

 

Ayrıca Helmet Broker’ın teknolojiye üst seviyede adapte olduğunu belirten Gökakın ,”Teknolojiyi çok iyi irdelemek gerekiyor. Teknolojinin sonuç olarak maliyet ve zaman tasarrufu getirdiği iş modellerinin içerisindeyiz. Teknoloji ile mücadele ederek değil, teknolojiyi akılcı kullanarak iş modelleri geliştiriyoruz. Qiro da bunlardan biri. Qiro, lojistik sektörüne yönelik yazılım destekli bir iş modelidir. Tüm yazılım hakları Helmet Broker’a ait olan Qiro ile, lojistik sektörünün tüm oyuncularına hitap edebiliyoruz. Lojistik sektörünün faaliyetlerinden doğan sigorta potansiyelini, en kapsamlı, en hızlı çözümleri ile müşterimize sunuyor ve bu potansiyeli aktive etmeyi amaçlıyoruz. İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa ve Mersin lokasyonlarımızda Qiro iş modeli ve uzman saha kadroları ile müşterilerimize 7/24 hizmet vermekteyiz.” diye ifade etti.