Ana Sayfa Lojistik LOGİSTA GLOBAL LOGISTICS YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUTLUHAN AKAN: UND SEÇİMİNDE SEKTÖRÜMÜZ KAZANMIŞTIR,...

LOGİSTA GLOBAL LOGISTICS YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUTLUHAN AKAN: UND SEÇİMİNDE SEKTÖRÜMÜZ KAZANMIŞTIR, BİRLİK OLURSAK HER SORUNU RAHATLIKLA AŞARIZ!

Lojistik sektörünün birleştirici gücü UND’nin seçimleri bitti. Yeni seçimlerde mevcut başkan Şerafettin Aras ve yönetim kurulu güven tazeledi. Logista Global Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Mutluhan Akan, “UND seçiminde kazanan tüm sektörümüz olmuştur. Seçime bu kadar yoğun bir katılımın olmasını çok önemsiyorum. Üyelerimize sektöre sahip çıktıkları ve seçimi demokrasi şölenine dönüştürdükleri için teşekkür ediyorum. UND’de güzel şeyler olacak. Daha güçlü bir UND, hepimize kazandıracak” dedi.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), genel seçimleri geride kaldı. 9 Mart 2024 tarihinde İstanbul’da gerçekleşen 41’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda UND Başkanlığı için Şerafettin Aras ve Nagihan Soylu yarıştı. 893 üyenin oy kullandığı 852 oy geçerli sayıldı. Şerafettin Aras geçerli oyların 536’sını alarak UND’nin yeni başkanı oldu.

UND’nin yeni seçimiyle alakalı bir açıklama yapan Logista Global Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Mutluhan Akan, “UND’de gerçekleştirilen seçimin başta sektörümüz olmak üzere, tüm ülkemize hayırlı olmasını dilerim” yorumunda bulundu.

KAZANAN SEKTÖR OLDU, KAYBEDEN YOK…!

UND seçimlerine geniş bir katılımın olmasının mutluluk verici olduğunu ifade eden Akan, “Meslek odaları, dernekler ve STK’lar meslek erbaplarının, esnafların, ticaretle uğraşanların en önemli kuruluşlarıdır. UND gibi köklü bir derneğin seçimlerinin üyelerinden bu denli teveccüh görmesi son derece sevindiricidir. Katılım ne kadar yüksek olursa dernekler ve STK’lar da kendilerinin ne kadar önemli olduğunu görür ve üstlerine düşeni en iyi şekilde yapmaya gayret eder” dedi.

GÜÇLÜ UND İLE SEKTÖR ATILIM YILLARINI YAŞAYABİLİR

Güçlü bir UND’nin lojistik sektörüne ve sektörün oyuncularına her zaman kazandıracağına vurgu yapan Akan, “Seçimler bitti. Şimdi birlik olma zamanı. Gün, güçlerimizi birleştirme zamanıdır. İhracat odaklı büyüyen Türkiye’nin ticaretini taşıyan bizler, daha güçlü bir UND ile daha verimli işler ortaya çıkaracağız. Şahsım ve firmam adına sayın başkan ve ekibine güveniyorum. Elimizden ne geliyorsa UND çatısı altında hep birlikte katkı sunmaya hazırım. Seçimle sektörümüz birleşmiştir. Kazanan-kaybeden, sen-ben demeden bir ve birlik olmayı bilen UND’nin Türkiye ekonomisine daha verimli katkılar sunacağına inanıyoruz” ifadesini kullandı.