Ana Sayfa Hafif Ticari Araç 47 TAYVANLI ÜRETİCİDEN EMO MILANO 2021’DE “AKILLI ÖTESİ” ÇÖZÜMLER ŞOVU

47 TAYVANLI ÜRETİCİDEN EMO MILANO 2021’DE “AKILLI ÖTESİ” ÇÖZÜMLER ŞOVU

   Dünya imalat endüstrisi operatörleri için en önemli ticaret fuarı olarak kabul edilen dünya takım tezgahı fuarı EMO 4-9 Ekim 2021 tarihleri arasında İtalya Fieramilano Rho’da düzenleniyor.

EMO Milano’ya Tayvan, sektörün lider markaları HIWIN ve AXILE başta olmak üzere 47 marka ile çıkartma yaptı. Fiziksel olarak düzenlenen fuarda akıllı metal şekillendirme-kesme makineleri, makine aletleri, katımlı süreçler ve mekanik aksamlar tanıtıldı. Fuarda ayrıca, TAITRA Fuar departmanı ve Tayvan Ticaret Merkezi Milano ofisi Taipei’de gerçekleştirilecek olan TIMTOS Fuarı’nı ve Taiwan Excellence’ı tanıttı. 1992 yılından bu yana Tayvan Ekonomi Bakanlığı tarafından verilen Taiwan Excellence Ödülü ürünlerin, tasarım, kalite, pazarlama, Ar-Ge ve imalatındaki mükemmelliğin bir sembolü. Bu sembol 106 ülke tarafından kabul ediliyor.

Tongtai Machine and Tool Co., Ltd, Fair Friend Enterprise Co., Ltd., Buffalo Machinery Co., Ltd., L&L Machinery Industry Co., Ltd., Hiwin Technologies Corp. firmaları EMO Milano 2021 Fuarı’nda lansmanını yaptıkları “Akıllı Ötesi” çözümlerini 5 Ekim 2021 Salı günü düzenlenen online seminerde Türk sanayicilerine tanıttılar.

Lansmana katılan Tayvanlı firmalar

1969 yılında kurulan Tongtai fuarda, otomotiv, uzay, elektrikli taşıt, 5G ve yarı iletken endüstrilerinde kullanılmakta olan ürünlerini sergiledi.

Dünyadaki üçüncü büyük takım tezgâhı grubu olan ve dünya çapında 37 takım tezgâhı markasına ve 50 üretim tesisine sahip olan FFG fuarda en son teknolojilerle geliştirdiği parça tanıma ve Yapay Zeka temelli olan personel denetimlerine ihtiyacı azaltacak ve yönetim verimliliğini artıracak akıllı takım tezgâhlarını, akıllı üretim hatlarını ve akıllı üretim yönetimi anahtar teslim çözümlerini katılımcılara sundu.

 

Çevik, akıllı dik işlem merkezleri tasarlamakta, inşa etmekte ve imalatçılara otomasyon çözümleri sağlayan AXILE, fuarda, üreticilerin otomasyon üretimine ulaşmalarına yardımcı olmak için yeni geliştirdikleri yüksek hızlı 5 eksenli VMC olan AXILE G6 MPC & G8’i tanıttı. AXILE çığır açan tasarım konseptleri ve gelişmiş, patentli teknolojileri, başta uzay, hadde ve kalıp, tıp ve siparişe göre üretim sanayileri olmak üzere, kompleks parça ve elemanları ile tanınıyor. Firmanın güçlü tasarımı sağlamlıkla kesinliğin mükemmel dengesini oluşturmakta ve karmaşık parçaların işlenebilmesini sağlamaktadır.

Hareket kontrol ve sistem teknolojisi üretiminde lider HIWIN fuarda, ağırlıklı olarak otomasyon dünyasına, genel olarak mekanik endüstrisine ve takım tezgahlarına odaklanan lider ürünlerini tanıttı. HIWIN ürünleri bilyalı cıvata, kızak, rulman ve DATORKER robot redüktörden, endüstriyel veya medikal robotlar ile çok fonksiyonlu ve doğa dostu olan yüksek hızlı, yüksek hassasiyette döner tablalara kadar çeşitlilik göstermektedir. Ticaret fuarlarına yoğun katılımı olan firma amacını “çalışma ortamını ve günlük hayatı kolaylaştırmak için yüksek kesinlikte ürünler ve teknoloji geliştirerek katma değer sağlamak” olarak tanımlamaktadır.