Connect with us

Otobüs

Ampute Futbol Milli Takımı’nın Resmi Ulaşım Sponsoru Mercedes-Benz Türk Oldu

Mercedes-Benz Türk, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’na bağlı branşlardan Ampute Futbol Milli Takımı’nın resmi ulaşım sponsoru oldu. 31 Mart Perşembe günü Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen imza törenine Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen, milli takım oyuncuları, Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık ve Mercedes-Benz Türk yöneticileri katıldı.

Bu anlaşma kapsamında; Mercedes-Benz Türk, özel olarak giydirdiği aracın içini de Ampute Futbol Milli Takımı sporcularının ihtiyaçları doğrultusunda yeniden dizayn etti. Bu araç Ampute Futbol Milli Takımı sporcularına hizmet verecek.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: TBESF’nin kurulması ile Türkiye’de bedensel engelli bireylerimizin spora erişiminde yepyeni bir sayfa açıldı. Bu sayfada başarıları ile sık sık kendinden bahsettiren Ampute Futbol Millî Takımı futbolcularımızın attığı her gol, dolaylı olarak federasyonumuzun diğer branşlarının tanınmasına da vesile oluyor. Bugün bulunduğumuz noktaya küçük adımlar ve imkânsızlıklarla ulaştık. Şimdi ise çok daha büyük hayaller kuran ve kendisini asla yalnız hissetmeyen büyük bir camiayız. Bu dönüşümün en büyük mimarları sporcularımız ve kıymetli destekçilerimiz. Bunun için Mercedes-Benz Türk gibi büyük bir markanın Ampute Futbol Milli Takımı’nın resmi ulaşım sponsoru olarak destekçilerimiz arasına katılması bizim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı. İş birliğimizin her iki kuruma da hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca, bu yıl içerisinde İstanbul’da ev sahipliği yapacağımız 2022 Ampute Futbol Dünya Şampiyonası’nda, şampiyon olarak bu önemli kupayı müzemize kazandıracağımıza da yürekten inandığımı da bu vesile ile ifade etmek istiyorum.”

 

Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün ise, “Otomotiv sektörünün öncü kuruluşu olarak gerek üretimimiz gerekse ihracatımız ile ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlıyoruz. Faaliyetlerimizi bir sorumluluk olarak görmekten öte, toplumu ve ülkemizi daima ileri taşımayı odağımıza alarak birçok kurumsal sosyal fayda programını da yürütüyoruz. Ülkemiz sporuna destek olabilmek adına uzun yıllardır çeşitli spor branşlarında desteklerimizi sürdürüyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile spora verdiğimiz destekler arasına Ampute Futbol Milli Takımımızın resmi ulaşım sponsorluğunu da ekledik. Sporcularımızın ihtiyaçları doğrultusunda yeniden dizayn ettiğimiz otobüsümüz ile milli takım futbolcularımızın daha güvenli ve konforlu ulaşımlarını sağlayacağımız için çok mutluyuz. Kullanımlarına sunduğumuz araç ile nice başarılara yolculuk etmelerini dilediğimiz Ampute Futbol Milli Takımı ile olan iş birliğimizin uzun yıllar boyunca devam etmesini diliyorum. 1-10 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası’nda mücadele edecek Ampute Futbol Milli Takımımıza başarılar diliyor; tüm sporcularımızın ve federasyonun yeni şampiyonluklara imza atmasını temenni ediyoruz” dedi.

Uzun yıllardır Türk sporu ve sporcusunun yanında olan Mercedes-Benz Türk, spora olan desteğini önümüzdeki dönemde de sürdürmeye devam edecek.

Tıkla Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Otobüs

Lüks Artvin Seyahat Filosunu 8 adet Mercedes-Benz otobüs ile genişletti

Mercedes-Benz Türk, yolcu taşımacılığında kalite, konfor ve güvenliği üst düzeyde sunan otobüsleriyle sektörde fark yaratmaya devam ediyor. 1997 yılından bu yana Türkiye’de turizm sektöründe faaliyet gösteren Lüks Artvin Seyahat, filosuna 7 adet Tourismo 16 RHD 2+1 ve 1 adet Travego 16 SHD 2+1 model otobüs kattı.

Mercedes-Benz Türk, yolcu taşımacılığı alanında sunduğu kaliteli ve güvenilir çözümlerle tercih edilmeye devam ediyor. Turizm sektörünün köklü firmalarından Lüks Artvin Seyahat de yatırımlarında Mercedes-Benz’i seçerek filosuna 7 adet Tourismo 16 RHD 2+1 ve 1 adet Travego 16 SHD 2+1 model otobüs ekledi. Araçların teslimatı, Düzce’de Mercedes-Benz Türk bayisi Hasmer Otomotiv’in ev sahipliğinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Törene Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış ve Pazarlama Direktörü Osman Nuri Aksoy, Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Hasmer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Bağcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Sağlam, Lüks Artvin Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Davut Aydemir, İcra Kurulu Başkanları Arslan Aydemir ve Orhan Aydemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Sergen Aydemir, Serhan Aydemir, Erhan Aydemir, Artvin Valisi Turan Ergün, Artvin Ticaret Odası Başkanı Seçkin Kurt, Ticaret Borsası Başkanı Osman Akyürek katıldı.

Lüks Artvin Seyahat İcra Kurulu Başkanı Arslan Aydemir, şunları söyledi: “1997 yılından bu yana ‘Zamana Saygılı İşletmecilik’ sloganıyla yolcularımıza güvenli, konforlu ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edindik. Bunun temelinde sadece personelimizin özverisi değil, aynı zamanda tercih ettiğimiz araçların kalitesi de yatıyor. Mercedes-Benz’in sunduğu üstün teknoloji ve güvenilirliği yıllardır filomuzda tercih ediyoruz ve her seferinde yolcularımıza en iyi deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Bugün teslim aldığımız Mercedes-Benz Tourismo ve Travego modelleri, sahip oldukları üstün güvenlik sistemleri, yakıt verimliliği sağlayan teknolojileri ve yolcu odaklı donanımlarıyla filomuzun gücüne güç katacak. Teslimat süreci boyunca bize her aşamada destek olan, çözüm odaklı yaklaşımlarıyla süreci kusursuz yöneten Mercedes-Benz Türk ailesine ve Hasmer Düzce bayisine özellikle teşekkür etmek isterim. Bu iş ortaklığının yalnızca bugünü değil, önümüzdeki yılları da kapsayacak şekilde güçlü bir zemine sahip olduğuna inanıyoruz.”

Hasmer Otomotiv Yatırım ve Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Sağlam, “Lüks Artvin Seyahat’in bayimizi tercih etmesinde; güçlü satış sonrası desteğimiz, ihtiyaçlarına en uygun ürün konfigürasyonlarını sunmamız ve güvene dayalı iş ortaklığı anlayışımız önemli rol oynadı. Teslimat süreçlerinde gösterdiğimiz titizlik, her an ulaşılabilir olan satış ekibimiz ve uzun yıllara dayanan Mercedes-Benz deneyimimiz, müşteri memnuniyetimizin temelini oluşturuyor. Hasmer Otomotiv olarak, sadece satışta değil, satış sonrasında da müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyor, sürdürülebilir memnuniyet sağlamayı hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde de bu değerli iş ortaklığının artarak devam edeceğine gönülden inanıyoruz” diye konuştu.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy ise, Lüks Artvin Seyahat ile uzun yıllara dayalı iş ortaklığının güçlenerek devam ettiğini belirterek, “Bugün teslim ettiğimiz araçlarımız, bu güçlü iş ortaklığının somut bir göstergesi. Yolcu taşımacılığında ihtiyaçlara özel, yüksek konfor ve güvenlik standartlarına sahip çözümler sunmaya devam ediyoruz. Travego ve Tourismo modellerimiz; güvenlik, konfor ve verimlilikte sınıfının en üstün teknolojilerini barındırıyor.  Lüks Artvin Seyahat’e güvenleri için teşekkür ediyor, yeni araçların başarılı ve kazançlı yolculuklara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu ise konuşmasında şunları söyledi: “Türkiye’nin önde gelen taşımacılık şirketlerinden Lüks Artvin Turizm ile  2017 yılından beri sürdürdüğümüz güçlü iş ortaklığımızı bir kez daha taçlandırmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Mercedes-Benz Tourismo ve Travego, yolcu taşımacılığında konfor, güvenlik ve işletme verimliliğini bir arada sunan modellerimiz.  Bugün yapılan teslimatla birlikte, Lüks Artvin Seyahat’in filosundaki Mercedes-Benz otobüs sayısı 17’ye ulaştı Bu araçların Lüks Artvin Seyahat’in filosuna değer katacağına ve yolcuların seyahat deneyimini daha da ileriye taşıyacağına inanıyoruz. Lüks Artvin Seyahat’in yolcu memnuniyetine verdiği önem, Mercedes-Benz’in kalite anlayışıyla örtüşüyor. Biliyoruz ki değerli müşterilerimiz, Mercedes-Benz yıldızına sahip otobüsleri tercih ederken otobüslerimizin sahip olduğu teknik donanımlar kadar, onlara her koşulda verdiğimiz güveni de satın alıyorlar. Mercedes-Benz Türk olarak, Lüks Artvin Seyahat ile birlikte yolculuğumuza güven, konfor ve sürdürülebilir başarı temelleri üzerinde devam edeceğiz.”

 

Continue Reading

Otobüs

Otokar ve Daimler Buses Üretim Anlaşması İmzaladı

Türkiye’nin öncü otomotiv üreticisi Otokar ve dünya çapında önde gelen otobüs üreticilerinden biri olan Daimler Buses, Mercedes-Benz Conecto otobüslerinin Otokar’ın Sakarya’daki fabrikasında üretilmesi konusunda anlaşma imzaladı.

 Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Eylül 2026’dan itibaren Daimler Buses için Mercedes-Benz Conecto şehir otobüslerini Sakarya’daki fabrikasında üretecek. Daimler Buses CEO’su Till Oberwörder, Mercedes-Benz Türk A.Ş. İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Süer Sülün ve Otokar CEO’su Aykut Özüner iş birliğine ilişkin anlaşmayı bugün Sakarya’da imzaladı.

Otokar CEO’su Aykut Özüner: “Türkiye’nin ilk otobüs üreticisi olarak 60 yılı aşkın süredir yüksek kaliteli otobüsler üretiyoruz. Daimler Buses ile olan iş ortaklığımızı, üretimimizi artırmak, üretim kapasitemizi en verimli şekilde kullanmak ve Avrupa’nın en büyük beş otobüs üreticisinden biri olarak global pazarlardaki konumumuzu güçlendirmek için önemli bir adım olarak değerlendiriyoruz. Bu anlaşma ile Daimler Buses ile sürdürülebilir bir iş ortaklığı kurmayı hedefliyoruz.”

Daimler Buses CEO’su Till Oberwörder: “Ürünlerimize duyulan güçlü talep, otobüslerin toplum için giderek daha önemli hale geldiğini ve müşterilerimize doğru çözümleri sunduğumuzu gösteriyor. Avrupa ve Latin Amerika’da açık ara pazar lideriyiz ve bu işbirliği anlaşması, toplam araç üretimimizi artırarak konumumuzu daha da güçlendirmemizi sağlıyor. Üretim kapasitemizi genişletmek, kârlılığımıza da olumlu etki ediyor. Otokar, sektörümüzde saygın ve güvenilir bir ortak ve üretim konusunda güçlü uzmanlığa sahip. İş birliğimiz kapsamında yakın çalışarak, müşterilerimizin Daimler Buses’tan beklediği yüksek kalite standartlarını birlikte sağlayacağız. Bu iş ortaklığını hayata geçirmekten büyük memnuniyet duyuyoruz.”

Mercedes-Benz Türk A.Ş. Başkanı ve CEO’su Süer Sülün: “Otobüslerimize olan talepten ve bunun Hoşdere fabrikamıza sipariş olarak yansımasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Hoşdere Otobüs Fabrikamız, Daimler Buses’in üretim ağının önemli bir parçası ve tüm segmentlerde otobüs üretimine devam ediyor. Mercedes-Benz Türk olarak Otokar ile olan iş ortaklığını memnuniyetle karşılıyoruz; güçlü ve güvenilir bir ortak olarak bu iş birliğini desteklemekten büyük memnuniyet duyuyoruz.”

Continue Reading

Blog

ercedes-Benz Türk, PEP Uzun Dönem Staj Programı Başvuruları Başladı!

Mercedes-Benz Türk, ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasının gençlerin yaratıcı enerjisine bağlı olduğundan yola çıkarak gençleri birçok alanda desteklemeye ve onları geleceğe hazırlamaya devam ediyor. Mercedes-Benz Türk’ün, üniversitelerde okuyan gençlerin profesyonel hayata hazırlanmasını sağlamak amacıyla 2002 yılından bu yana kesintisiz olarak devam ettirdiği, üniversite öğrencilerinin, yeni mezunların, genç profesyonellerin ve profesyonellerin verdiği oylarla “En Beğenilen Yetenek Programları” arasında seçilen “PEP” uzun dönem staj programına başvurular, 15 Ocak’tan itibaren başladı.

Mercedes-Benz Türk, 2002 yılından bu yana aralıksız olarak üniversite son sınıf öğrencilerine ve yüksek lisans öğrenimi gören öğrencilere yönelik PEP (Professional Experience Program) adını verdiği uzun dönem staj programını başarıyla sürdürüyor. PEP programı kapsamında üniversite öğrencileri, çevrimiçi başvuru, yabancı dil testi, genel yetenek testi, insan kaynakları mülakatı ve değerlendirme merkezi uygulamalarını tamamlayarak ilgi duydukları ve başarılı olabilecekleri alanlarda yarı zamanlı çalışma imkânı kazanıyor. PEP takımında yer alan stajyerler, 11 ay süren stajları boyunca kendilerine verilen projeler ile yeteneklerini ortaya koyma fırsatı buluyorlar. Üniversitelerde okuyan gençlerin profesyonel hayata hazırlanmasını sağlamak amacıyla başlatılan, ‘PEP’ uzun dönem staj programı için başvurular, 15 Ocak 2025-15 Mart 2025 tarihleri arasında PEP (Professional Experience Program) – Uzun Dönem Staj Programı | Mercedes-Benz Türk linkinden yapılabilecek.

PEP programına katılan öğrenciler, yaz aylarında ve ara tatillerde tam zamanlı, öğrenim gördükleri sömestr zamanlarında ise 3 gün devam koşulu ile üretim, satış-pazarlama, Ar-Ge, satış sonrası hizmetler, bilgi teknolojileri (IT) ve diğer departmanlarda (Finans, Muhasebe, Controlling, İnsan Kaynakları, Satın Alma, Kurumsal İletişim) görev alıyor.

4 yıllık üniversitelerin son sınıflarında öğrenim gören, İngilizce veya Almanca olmak üzere en az bir yabancı dile hâkim, Mercedes-Benz Türk’ün uyguladığı seçim süreçlerinde başarılı olan adaylardan oluşan PEP takımı, uzun vadede şirkette oluşacak yeni mezun istihdamı için uygun pozisyonlarda değerlendirilmek üzere öncelikli aday havuzunu da oluşturuyor. Mercedes-Benz Türk’ün 23 yıldır devam eden staj programına katılacak stajyerler, yöneticilerinin rehberliğinde gerçekleştirecekleri projelerle teorik eğitimlerini pratik olarak uygulama fırsatı buluyor. Program kapsamında vaka çalışmaları, eğitimler, mentorluk oturumları, yetenek kampı, kariyer sohbetleri, fabrika turları ve proje sunumları gibi birçok faaliyete katılıyorlar.

Continue Reading
Reklam
Reklam
Reklam

En Çok Okunanlar

Copyright © 2020 Ticari Araç Haberleri markası tescilli bir markadır.