Ana Sayfa Sektörel Dünya seyahat devinin tercihi MAN TGE oldu

Dünya seyahat devinin tercihi MAN TGE oldu

TGE, bu kez dünya seyahat devi ve Avrupa’nın en büyük seyahat grubu TUI’nin tercihi oldu. Grubun Türkiye’deki temsilciliği Antalya TANTUR TUI, turizm servis hizmetlerinde kullanmak üzere 41 adet MAN TGE’yi filosuna kattı.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin, 2019 yılında ürün gamına eklediği ve kısa sürede sektörün premium markaları arasındaki yerini alan hafif ticari aracı TGE; sahip olduğu özellikler ve sunduğu avantajlarla farklı sektörlerin gözdesi olmaya devam ediyor. MAN’ın ağır ticari araçlardaki kalite ve güvencesini hafif ticari araçlar segmentine taşıyan TGE’yi filosuna katan son firma ise, dünya seyahat devi ve Avrupa’nın en büyük tur operatörü TUI’nin tercihi oldu.

Dünyanın farklı bölgelerindeki yatırımlarının yanı sıra Türkiye’de de birçok oteli bulunan ve her yıl bir milyonun üzerinde turisti ülkemize getiren TUI, turizm servis hizmetlerinde kullanmak üzere filosunu yeni TGE’lerle güçlendirdi.

41 TGE, “41 Kere maşallah” sloganı ile teslim edildi

Avrupa’nın en büyük seyahat grubu TUI’nin Türkiye’deki temsilciliği Antalya TANTUR TUI, 2023’ün son ve 2024’ün ilk çeyrek yatırımları kapsamında filosuna 41 adet MAN TGE kattı. Yeni alımlarla birlikte Antalya TANTUR TUI firmasının 71 adetlik araç parkının 41 adedi MAN markası oldu.

Yeni TGE’ler “41 Kere Maşallah” sloganı ile firmaya teslim edildi. MAN’ın Antalya Meçikoğulları Bayii’nde gerçekleştirilen teslimat törenine Antalya TANTUR TUI firması adına Caner Yıldız, Cezmi Özkan, Erdem Gürşen, Özgür Tik ve Caner Balbal ile MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına da Hafif Ticari Araçlar (HTA) ve İkinci El Satış Direktörü Cumhur Kutlubay ve TGE Satış Koordinatörü Gökhan Bakubala katıldı. Törende Kutlubay, günün anısına firma yetkilisi Erdem Gürşen beye plaket takdim etti.

man-tge-tantur-teslimat-2.jpg“MAN markasının güvenirliliğine ve sağlamlığına inanıyoruz”

Törende konuşan Antalya TANTUR TUI firması yetkilisi Erdem Güneş, TUI’nin dünyanın en büyük seyahat markalarından biri olduğunu belirterek, “TUI bugün Türkiye’nin yanı sıra dünyanın dört bir yanında havayolu şirketleri, otelleri, kruvaziyer gemileri ve acenteleri ile turizm sektöründe başarıyla hizmet veriyor. TUI büyük yapan sadece yatırımları ve sahip oldukları değil, aynı zamanda müşteri memnuniyeti doğrultusunda sunduğu hizmet kalitesidir. Bizler de bu yaklaşım doğrultusunda Türkiye’de müşterilerimize en iyi hizmeti sunma hedefiyle çalışıyoruz. Bunu yaparken de çözüm ortaklarımızı da en iyilerden seçiyoruz.

MAN da tüm dünyanın bildiği, farklı ülkelerde araçları, yatırımları olan küresel bir marka. Dolayısıyla aldığımız araçların arkasında böylesine köklü bir firmanın olması bizlere güven veriyor. Bu yüzden gönül rahatlığıyla tercihimizi MAN araçlarından yana kullandık. Gerek MAN araçlarının yüksek yakıt tasarrufu ve sunduğu konfor gerekse de satış sonrası sunulan hızlı servis desteği tercihlerimizde önemli bir rol oynadı. Yaptığımız bu alımlarla araç filomuzun büyük çoğunluğu MAN markalı araçlardan oluşmaya başladı. MAN markasının güvenirliliğine ve sağlamlığına inanıyoruz. İlk adımını attığımız bu iş birliğimizin önümüzdeki süreçte de artarak devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

man-tge-tantur-teslimat-3.jpg“Bir dünya devinin tercihi olmak büyük bir mutluluk”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Hafif Ticari Araçlar (HTA) ve İkinci El Satış Direktörü Cumhur Kutlubay ise, MAN araçlarının dünyanın dev firmalarının tercihi olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

“TUI tüm dünyada bilinen ve farklı kıtalarda başarıyla hizmet veren sektörünün dev markalarından bir tanesi. Yine MAN da mühendislik harikası araçları, köklü bilgi ve tecrübesi ile tüm dünyanın bildiği, tanıdığı küresel bir marka. Bugün ise, bu iki küresel markayı bir araya getiren önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Böylesine güçlü bir markanın araçlarımızı tercih etmesi bizler için büyük bir mutluluk. Bugün de bu iş birliğimizin ilk adımı olan 41 araçlık teslimatımızı ’41 kere Maşallah’ diyerek, gerçekleştirdik. Yeni araçlarımızın kendilerine hayırlı olmasını diliyoruz.

MAN TGE, pazarda dört yıl gibi kısa sürede üstün nitelikleriyle hafif ticari araç sektöründe premium markalar arasındaki yerini almış durumda. Her yıl yeni geliştirmelerle üstün niteliklerine yenilerini ekleyen TGE, şu anda turizmden servis ve yolcu taşımacılığına, karavandan kapalı kasa yük taşımacılığına geniş ürün yelpazesiyle pek çok iş kollunda firmalar için en ideal çözümleri sunuyor. Sahip olduğu üstün teknoloji ve konforun yanı sıra güvenlik, performans ve yakıt tasarrufu ile rakiplerin ayrışan TGE’nin önümüzdeki süreçte hafif ticari pazarında kendinden çok daha fazla söz ettireceğine ve lider markaların tercihi olmaya devam edeceğine inanıyoruz.”

man-tge-tantur-teslimat-1.jpg