Ana Sayfa Sektörel RUSYA’NIN EN BÜYÜK İŞ VE İNŞAAT MAKİNELERİ FUARI CTT EXPO KAPILARINI AÇIYOR

RUSYA’NIN EN BÜYÜK İŞ VE İNŞAAT MAKİNELERİ FUARI CTT EXPO KAPILARINI AÇIYOR

Rusya’nın iş ve inşaat makineleri ve teknolojilerine yönelik lider endüstriyel fuarı, bu yıl 28-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Moskova’da tarihindeki en büyük fuar olarak gerçekleşecek.

Rusya’da düzenlenecek olan iş, inşaat makineleri ve teknolojilerinin ana fuarı olan СTT Expo, 4 büyük endüstri fuarının sinerjisi ile tarihin en büyük fuarı olarak gerçekleştirilecek. CTT Expo 2024, Moskova’nın en büyük fuar merkezi olan Crocus Expo Fuar Alanı’nda, 7 büyük salon ve geniş bir dış alanda düzenlenecek.

Fuar, Ace, Bull, Elkon, Liugong, Lgce, Lgmg, Sany, Shantui, Sinotech Machinery, XCMG, Zoomlion, Amkador, Vertex, Ziptech, Quintmadi, Kranex, Kudesnik, Lonmadı, Nlmk, Nflg, Techstroykontact, Transmechservice, Omg Sdm, Palfinger, Pst, Professional Global, Putzmeister-Rus, Rusbusinessauto, Chetra, Technical Equipment Center, Schwingstetter gibi önemli katılımcıları ağırlayacak ve inşaat ile madencilik sektörlerine yönelik en yeni makine, ekipman ve teknolojiler sergilenecek.

Bu yılki etkinlik, Uluslararası Ticari Araçlar ve Teknolojileri Fuarı – COMvex, Uluslararası Otomotiv, Yedek Parça ve Aksesuarları Fuarı – CTO EXPO ve Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Fuarı -LOGISTIKA Expo ile eş zamanlı olarak düzenlenecek. 4 fuar Rusya ve Doğu Avrupa’daki en büyük endüstri fuarı olarak kayda geçecek.

CTT Expo 2024, toplam 12 salon ve 200.000+ m2 alanda, 75.000’den fazla ziyaretçi ve 1500’den fazla katılımcıyı ağırlayacak. Fuarda İstanbul Ticaret Odası tarafından 5. Kez Türkiye milli iştirak organizasyonu düzenlenecek. Aynı zamanda fuar T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından yüksek oranda teşvik tutarı ile destekleniyor.

Türkiye Resmi Temsilciliği, Taneva Fuarcılık tarafından yürütülen fuara AYMAK, ELKON, MEKA, CAYAK, KAYAHAN, KASTAŞ, NAMTAŞ, ERMAK, GELEN MAKİNA, ÖZÇELİKLER, BUMEKS gibi önemli Türk firmaları da katılım gösterecek.

Taneva Fuarcılık Kurucu Ortağı Burak Tarkan Baydar, Türk firmalarının bu yılki fuarlara önceki yıllara kıyasla daha yoğun ilgi gösterdiğini ve yaklaşık 10.000 m2 alanda 100’den fazla firmanın katılımıyla Türkiye için yeni bir rekora ulaşıldığını belirtti.