Ana Sayfa Minibüs - Midibüs Özberkay, Filosunu Sultan Comfort ile Güçlendirdi

Özberkay, Filosunu Sultan Comfort ile Güçlendirdi

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, müşteri beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği Sultan ile turizm ve servis taşımacılığında trendleri belirlemeye devam ediyor. Sahip olduğu yeni özeliklerle turizm, öğrenci ve personel taşımacılığının uzun yıllardır vazgeçilmezi olan Sultan Comfort’un yeni teslimat adresi Eskişehir oldu.

Düşük işletme giderleri, üstün performansı ve dayanıklılığı ile dikkat çeken Sultan Comfort, Özberkay Servis İşletmeciliği’nin de tercihi oldu. Personel ve servis taşımacılığı, gezi hizmetleri, VIP transfer hizmeti alanında 20 yılı aşkın süredir Eskişehir ve bölgesinde hizmet veren Özberkay Servis İşletmeciliği, filosunu 10 adet Sultan Comfort ile güçlendirdi.

Otokar Bayi Gaziantepli Kardeşler Otomotiv’de gerçekleştirilen teslimat törenine, Özberkay Servis İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Çifter, Gaziantepli Kardeşler Otomotiv Satış Yöneticisi Vedat Kaşık ve şirket yetkilileri katıldı. 10 adet Sultan Comfort alımına ilişkin olarak firma yetkilileri, tasarımı, kalitesi, üst düzey konforu ve ikinci el değerinin yüksek olması sebebiyle Sultan’ı tercih ettiklerini belirttiler.

otokar-ozberkay-servis-teslimat-gorsel2.jpgSULTAN COMFORT

Sultan Comfort, lüks koltukları, koltuk altı buzdolabı, anons sistemi, LCD ekranı, DVD ve güçlü klimasıyla seyahat konforunu ikiye katlıyor. Sultan Comfort, isteğe bağlı sunulan çift camları ile buğulanma ve ısı kaybını önlerken; dışarıdaki gürültünün içeri girmesini de engelliyor. Tek araçla hem çok kazanç hem de üst düzey güvenlik vadeden Sultan Comfort’ta standart olarak sunulan Acil Frenleme Sistemi (AEBS) ile Şerit Takip Sistemi (LDWS) sayesinde yolcular güvenle taşınıyor. Yolcu kapasitesi 29+1 kişiye çıkarılan Sultan Comfort’ta koltuk sayısı artsa da diz genişliğinden feragat edilmiyor.

Sultan Comfort, kullanıcısına konfor ve güvenlik sunarken; üstün yol tutuşu, yakıt tasarrufu, yüksek performansı ve düşük işletme giderleriyle de ön plana çıkıyor. En zorlu testlere tabi tutularak geliştirilen Sultan Comfort, uzun bakım aralıkları ile zamandan da tasarruf ettirerek, kullanıcısına bakım dönemlerini daha az düşündürüyor.