Ana Sayfa Sektörel SAMSUN’DA İKİNCİ EL ARAÇ TİCARETİNE YEPYENİ BİR SOLUK

SAMSUN’DA İKİNCİ EL ARAÇ TİCARETİNE YEPYENİ BİR SOLUK

D-Expert, ikinci el araç ekspertiz sektöründe bağımsızlık ve tarafsızlık ilkeleriyle hareket ederek Türkiye genelinde yaygınlaşmaya devam ediyor. İkinci el araçların geçmiş ve mevcut durumlarını, sunduğu ekspertiz raporlarıyla kesin ve detaylı bir şekilde ortaya koyan D-Expert, alıcı ve satıcılar arasında güven köprüsü olma misyonunu açılışını yaptığı Samsun Tekkeköy’deki şubesinde de sürdürüyor. Müşterilerine sağladığı profesyonel hizmetlerle sektörde fark yaratan D-Expert, ikinci el araç ekspertizindeki deneyimini ve uzmanlığını her geçen gün daha da ileriye taşıyor.

İkinci El Araç Ticaretine Kesintisiz Destek

D-Expert Samsun Tekkeköy’deki yeni şubesinde, ikinci el araç alım ve satım süreçlerinde tüketicilere güvenilir bir yol haritası sunarak potansiyel sorunların önüne geçmeyi ve sorunsuz bir ticaret ortamı oluşturmayı amaçlıyor.

TÜV SÜD D-Expert
TÜV SÜD D-Expert

D-Expert, Kesin Bilgilerle Fark Yaratıyor

Yaratıcı çözümler ve yenilikçi uygulamalarla müşterilerine güvenli bir ikinci el araç ticaret ortamı sunan firma, sektörde güvenilirliğini kanıtlamaya devam ediyor. Müşterilerine sunduğu kesin ve ayrıntılı bilgiler sayesinde, D-Expert aracılığıyla yapılan araç alım satımları sağlam bir temele oturuyor.

Samsun Tekkeköy’deki yeni şubesiyle birlikte D-Expert, sektördeki öncülüğünü sürdürmek için kararlı adımlar atmaya devam ederken, ikinci el araç ticaretinde özgün çözümler sunarak müşterilerin beklentilerini karşılamayı hedefliyor.