Ana Sayfa Kamyon - Çekici Shell’den hidrojenli araç paylaşım hizmeti

Shell’den hidrojenli araç paylaşım hizmeti

Shell hidrojenli araç paylaşım hizmeti sunacak. Shell’in yeni teklifi, bu geçişi daha erişilebilir kılmayı, hem gereken yatırımı hem de algılanan riski azaltmayı hedefliyor. Hidrojen Paylaşımı, aylık bir ücret karşılığında hidrojen yakıt hücreli elektrikli araçları (FCEV) deneme fırsatı sunan özel bir hizmet. Bu sayede, hidrojen yakıtlı nakliyeye önemli bir maliyet olmadan kapılar açılıyor.

Hidrojenle çalışan araçlar su buharı üretiyor, yeşil bir alternatif sunuyor. Yüksek enerji yoğunluğu sayesinde hidrojen, kamyonların kullanıma bağlı olarak yaklaşık 450 km ye kadar yakıt ikmali yapmadan seyahat etmesini sağlıyor.

Müşteriler, başlangıç maliyetlerini en aza indirmek için 15 tonluk Mercedes-Benz AG Atego yakıt hücreli elektrikli aracın özel kullanımına sahip oluyor. Hem sürücü hem de araç için kapsamlı sigorta operasyonel riski azaltıyor.Hidrojenli kamyonlar yaklaşık 15 dakikada yakıt ikmali yapabiliyor, bekleme süresini en aza indiriyor. Planlı ve plansız bakım dahil olmak üzere 7/24 müşteri desteği sağlanarak sorunsuz işletme garantisi veriliyor. Bu devrim niteliğindeki hizmet, Ağustos 2023’ten itibaren Almanya’da kullanılacak.

Shell’in Hidrojen Paylaşım hizmeti, şirketin sürdürülebilirlik ve karbon emisyonlarını azaltma taahhüdüyle uyumlu. Ağır taşımacılık sektörü için hidrojen yakıtını pratik, düşük riskli bir şekilde denemek için bir yol sunuyor, erken benimseme ve gerçek dünya deneyimi sağlıyor.

Paylaşım modeli riski dağıtır ve hidrojen teknolojisini elden denemeye imkan verir. Bu girişim sadece hidrojen yakıtının benimsenmesini ilerletmekle kalmaz, aynı zamanda daha temiz ve daha sürdürülebilir bir gelecek yaratma çabalarına da katkıda bulunur.