Ana Sayfa Lojistik Türkiye Azerbaycan Nakliye Firmaları

Türkiye Azerbaycan Nakliye Firmaları

Nakliye çalışmaları her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Günümüzde nakliye çalışmalarının güvenli ve planlı bir şekilde yönetilmesi için firmalar hizmet veriyor. Bu firmalar arasında yer alan Saygınlar Nakliyat, bilgi ve birikim sahibi ekip eşliğinde hizmet veriyor.

Türkiye-Azerbaycan arasında yapılan nakliye işlemlerinde profesyonel ekip görev alıyor. Azerbaycan nakliye çalışmalarında hizmet vermekte olan firma,Æ planlı ve programlı ilerleyerek müşteri memnuniyetini koruyor. Nakliye işlemlerinde ihtiyaca yönelik araç tercihi yapılıyor. Tecrübe sahibi ekip eşliğinde yükler güvenli bir şekilde araca yerleştiriliyor ve taşınıyor.

Azerbaycan Nakliye Detayları

Azerbaycan nakliye çalışmalarında farklı araçlar kullanılıyor. Tam donanımlı firmada farklı özelliklerde araçlar bulunuyor. Yükün durumuna göre bu araçlar arasından doğru araç tercihi yapılıyor. İki ülke arasında taşınacak yükleriniz için firmayla iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Firmada görevli ekip yükleri inceleyerek nakliye işlemlerinin detaylarını belirler. Hangi aracın kullanılacağı, yüklerin hangi güzergahta ilerleyeceği, kaç kişilik ekibin çalışacağı ve diğer detaylar belirlenmektedir. Bu sayede planlı taşıma yapılır. Firmada kullanılan yöntemler arasında komple yük taşıma, parsiyel yük taşıma ve frigo yük taşıma bulunmaktadır. Yükün durumuna göre hangi yöntemin tercih edileceği belirlenir. Bakü türkiye ithalat / ihracat taşımalarda uygun navlun.

ÆKomple yük taşımacılığında yükler bir araca yerleştirilir. Taşıma aracı tek müşteri tarafından kullanılır. Parsiyel yük taşımacılığında tek araç kullanılır. Fakat araç içine birden fazla müşteriye ait yük yerleştirilir. Frigo yük taşımacılığında ise özel soğutucuların yerleştirildiği araçlar kullanılır. Isıya duyarlı yükler bu araçlarla taşınır. Bakü nakliye işlemlerinde yükün durumuna göre yöntem tercih edilir. Parsiyel yük taşımacılığı en uygun yöntemlerden olurken frigo taşımacılık fiyatları diğerlerine göre yüksektir. Firma, Gence nakliye hizmetinde müşteri için doğru fiyat listesi kullanır.

Azerbaycan Nakliye Güzergahı

Türkiye-Azerbaycan arası yapılan taşıma işlemlerinde kullanılan güzergah karayoludur. Türkiye-Azerbaycan karayolu üzerinden taşıma işlemi yapılmaktadır. Araca yerleştirilen yükler zamanı geldiğinde yola çıkar. Karayolu üzerinden yapılan nakliye işlemlerinde günaşırı teslimat yapılmaktadır. Karayolu üzerinden nakliye hizmeti verildiği için taşıma süresi uzayabilir. Fakat Saygınlar Nakliyat süreyi en doğru şekilde yönetmektedir.

Azerbaycan parsiyel nakliye çalışmalarında özel tırlar kullanılmaktadır. Tır içine yerleştirilen yükler herhangi bir zarar görmemesi için özenle yerleştirilir. Alınan önlemler doğrultusunda yüklerin güvenliği sağlanır. Azerbaycan’a yapılan nakliye çalışmalarında tecrübe sahibi firma hizmet vermektedir. Doğru ve uygun fiyat aralığında hizmet veren Saygınlar Nakliyat, Azerbaycan’ın şehirlerine yük taşımacılığı yapmaktadır. Karayolu üzerinden gönderilen yükler belirtilen adrese teslim edilir. Süreçle ilgili tüm bilgiler yük sahibine verilmektedir.

Kaynak :  Azerbaycan nakliyecileri
iletişim: sayginlar@sayginlarnakliyat.com