Ana Sayfa Sektörel DB Schenker Arkas; TIR filosunu yeni IVECO’larla güçlendirdi

DB Schenker Arkas; TIR filosunu yeni IVECO’larla güçlendirdi

Türkiye’deki sekizinci deposunu açan lojistik firması, yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Avrupa karayolundaki lider konumunu pekiştirerek bünyesine kattığı yeni tırlarla karayolunda verdiği hizmetleri bir üst seviyeye taşımak için harekete geçti.

Dünyanın en büyük global lojistik hizmet ve servis sağlayıcılarından DB Schenker Arkas, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Geçen aylarda Türkiye’deki sekizinci deposunu açan lojistik firması, yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Avrupa karayolundaki lider konumunu pekiştirerek bünyesine kattığı yeni tırlarla karayolunda verdiği hizmetleri bir üst seviyeye taşımak için harekete geçti.

db-schenker-arkas-iveco-2.jpgYeni araçların teslimatı için düzenlenen törene DB Schenker Arkas Genel Müdürü Özgür AL, Karayolu Nakliye Direktörü Andreas Stadler, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Dilem Karakaya; IVECO Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak, IVECO Otomotiv Genel Müdürü Rüştü Başargan, İkinci El Satış Müdürü Haluk Korucan ve Satış Sorumlusu Barış Gülmez katıldı. Teslimat töreninde konuşan Genel Müdür Özgür AL, “DB Schenker Arkas olarak büyüme hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyor ve sürekli olarak Türkiye’deki yatırımlarımızı artırmanın yollarını arıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda her yıl filomuzu genişletiyor, yüksek standartlar sunan, çevre dostu markalar tercih ediyoruz. Tır filomuzu EURO emisyon normlarına uygun olarak egzoz emisyonlarının düşük olduğu EURO 6 motorlu, çevre dostu araçlardan oluşturduk. Bu kapsamda, filomuzu IVECO’nun çevre dostu araçlarıyla güçlendirmekten ve kendileriyle yaptığımız iş birliğinden memnuniyet duyuyoruz.”dedi.

Lojistik sektöründe öncü olan DB Schenker Arkas, hizmet ağını her geçen gün geliştirip güçlendirmeye ve yatırımlarına yenilerini eklemeye devam edecek.

db-schenker-arkas-iveco-1.jpg