Ana Sayfa Kamyon - Çekici European Truck Simulator 2, DAF XD dağıtım kamyonunu bünyesine katıyor

European Truck Simulator 2, DAF XD dağıtım kamyonunu bünyesine katıyor

DAF Trucks ve SCS Software, Yeni Nesil DAF XD dağıtım kamyonunu Euro Truck Simulator 2’ye (ETS2) ekledi. “International Truck of the Year 2023”, son derece popüler bilgisayar oyununda yer alan ilk dağıtım kamyonudur.

Geçtiğimiz yıl IAA’da tanıtılan, en son teknolojilere sahip Yeni Nesil DAF XD bölgesel ve ulusal dağıtım segmentinde yeni bir standart oluşturdu. Verimlilik, güvenlik ve sürücü konforu alanlarında XD, kendine özgü bir lig yarattı.

Üstün görüş kabiliyetini deneyimleyin
Oyuncular bilgisayar oyununda XD’nin birinci sınıf güvenliğini sanal olarak deneyimleyebilir. Geniş ön cam ve ultra düşük seviyeden başlayan yan camlar, alçak kabin konumu ve isteğe bağlı geniş görüşlü camla birleşerek benzersiz bir doğrudan görüş sağlar. Ayrıca benzersiz DAF Corner View ve DAF Digital Vision System ile optimum dolaylı görüş oyunda garanti edilir.

European Truck Simulator 2
SCS Software CEO’su Pavel Šebor, “DAF XD’yi Euro Truck Simulator 2’ye ekleyerek DAF Trucks ile kurduğumuz iş ortaklığından memnuniyet duyuyorum. DAF XD’yi oyun dünyamıza katmak, her bir yolculuğu keyifli ve özgün kılma misyonumuzda önemli bir dönüm noktası oldu,” diyor.
Euro Truck Simulator STEAM mağazası aracılığıyla alınabilir.

DAF Sanal Deneyimi
DAF Trucks Satış Müdürü Rik van Aken, “DAF Digital Vision System ile donatılan DAF XD’yi Euro Truck Simulator 2’de görmekten heyecan duyuyoruz. Bu sayede binlerce oyuncu, ödüllü dağıtım kamyonumuzun birçok benzersiz özelliğini kendileri deneyimleyebilir,” dedi.