Ana Sayfa Otobüs IVECO BUS, Madeira Özerk Bölgesi’ne 106 araç tedariki edecek

IVECO BUS, Madeira Özerk Bölgesi’ne 106 araç tedariki edecek

empty square

IVECO BUS geçtiğimiz günlerde “Madeira Özerk Bölgesi’nde karayolu yolcu taşımacılığı kamu hizmeti imtiyazı” kapsamında SIGA RODOESTE (RODOESTE) ve Companhia de Autocarros da Madeira S.A (CAM) operatörleri ile toplam 106 otobüs tedariki için bir anlaşma imzaladı. 2024 yılında teslim edilecek olan araçlar, operatörlerin filosunun yenilenmesine katkıda bulunacak.

İmzalanan anlaşma, FPT Industrial tarafından patentli HI-SCR teknolojisi ile geliştirilen güvenilir 400 hp Cursor 9 motoru ile donatılmış, 10 ve 12 metre uzunluğunda toplam 106 adet IVECO BUS CROSSWAY ve EVADYS araçlarının tedarikini kapsıyor. Teslim edilecek araçlar, yolculara hem güvenli hem konforlu hizmet verebilmek için tüm olanakları ve en yeni güvenlik ekipmanlarını içeriyor.

Piyasadaki en iyi işletme maliyetlerinden birine sahip olan CROSSWAY ve EVADYS araçları, bölgesel güzergahların, orta mesafeli yerel turizm hizmetlerinin, havaalanı servis hizmetlerinin ve gezilerin ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmış olup, taşımacılık operatörlerine eşsiz bir karlılık ve alternatif sunmaktadır.

Výsoké Mýto fabrikasında (Çek Cumhuriyeti) üretilen CROSSWAY ve EVADYS serileri, tesisin şehirlerarası ve orta mesafeli turizm hizmetleri için otobüs üretiminde uzun süredir devam eden deneyimlerinden yararlanmaktadır.

Araçların sürekli satış sonrası desteği ve kapsamlı yardımı, Madeira Özerk Bölgesi’nde IVECO BREGS Bayisi tarafından, optimize edilmiş özel ekiplerle sağlanacaktır.