Ana Sayfa Otomotiv Petrol Ofisi Grubu’nun AutoMatic Filo uygulaması uçtan uca dijital çözümler sunuyor

Petrol Ofisi Grubu’nun AutoMatic Filo uygulaması uçtan uca dijital çözümler sunuyor

Petrol Ofisi Grubu’nun AutoMatic Filo mobil uygulaması sayesinde sürücüler tüm işlemlerini hızlı ve efektif bir şekilde tamamlarken kalan limit miktarlarını da istasyon görevlilerine sormadan diledikleri an öğrenebiliyor. Hem kullanıcılar hem Petrol Ofisi çalışanları için operasyonel kolaylık sağlayan uygulama ile vakit ve enerji kaybının önüne geçiliyor.

Türkiye’nin enerji altyapı grubu Petrol Ofisi’nin tüm ticari filoların farklı ihtiyaçlarına yönelik hızlı, kolay ve yenilikçi çözüm alternatifleri sunduğu AutoMatic Filo uygulaması 1 araçtan 1.000 araca aynı hizmeti veriyor.

Yakıt alımlarında operasyonel kolaylık sağlayan AutoMatic Filo ile sürücüler plakalarını sisteme tanımladıktan sonra sadece uygulamayı kullanarak arabadan inmeden akaryakıt alımı gerçekleştirebiliyor. Akaryakıt alımı yapıldıktan sonra uygulamaya gelen bildirime sürücünün onay vermesiyle de işlem tamamlanıyor. Sürücülerin limit miktarlarını istasyon görevlilerine sormadan diledikleri an öğrenebildiği uygulamada geçmiş kullanımlar da sürücünün erişimine sunuluyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Petrol Ofisi Grubu Filo Kıdemli Müdürü Tolga Süner, “Petrol Ofisi Grubu olarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak çözümlerle var olan sistemlerimizi onların ihtiyaçlarına göre güncelliyoruz. Yaptığımız son çalışma ile de araç sürücüleri AutoMatic Filo uygulamamız üzerinden tüm işlemlerini fiziksel bir ödemeye ihtiyaç duymadan hızlı bir şekilde tamamlıyor ve kalan limit miktarlarını öğrenebiliyor. Ayrıca bu sistemimiz sayesinde işletmeler de filolarının akaryakıt tüketimlerini kontrol altında tutabiliyor. Şu an 35 bin adet filonun kullandığı sistemimiz ister büyük ister orta ve küçük ölçekli olsun tüm işletmelerin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış ürün ve hizmetler sunuyor. Nitekim bu hizmetimizin başarısı rakamlara da yansıyor. Şu an sistemimizde toplam 800 bin araç bulunuyor ve uygulamamız üzerinden günde 85 bin adet işlem gerçekleşiyor.” dedi.

Sisteme üyelik ve araçlara gerekli ekipmanları taktırmak ücretsiz
Petrol Ofisi’nin AutoMatic Filo Yönetimi Sistemi’ne tüm işletmeler online başvuru kolaylığı ile ücretsiz bir şekilde üye olabiliyor ve araçlarına yine ücretsiz olarak gerekli ekipmanları taktırabiliyor. AutoMatic Filo uygulamasını kullanan tüm işletmeler nerede olurlarsa olsunlar anlık yakıt tüketimi, filo gruplandırmaları veya limitlendirmeleri gibi bilgileri kolayca öğrenebiliyorlar. Ayrıca filo yönetim sistemlerinde yaygın olarak kullanılan nakit ödeme yöntemi Doğrudan Borçlandırma Sistemi’nin (DBS) zorunlu olmaması nedeniyle ödemeler uygulamadan doğrudan kredi kartı ile yapılabiliyor. Bu da firmalara ödeme ve tahsilat konusunda avantaj sağlıyor. Başvuruyu takiben gün içinde kullanılabilen bu sistem sayesinde küçük veya büyük fark etmeksizin tüm işletmeler Petrol Ofisi’nin 81 ildeki 2 binden fazla noktasında geçerli, filolarına özel daha birçok avantajdan faydalanabiliyor.

AutoMatic Filo Yönetimi müşterisi olmak için linkte yer alan forumu doldurarak başvuruda bulunabilirsiniz: https://automaticfilobasvur.petrolofisi.com.tr/